Homedeal.nl Inspiratie Woonkamer Ga jij voor goud, zilver of brons?

Ga jij voor goud, zilver of brons?

Vandaag beginnen de Olympische Spelen in Rio. De jacht op goud, zilver en brons is geopend. Heb jij de kleuren van deze prijswinnende materialen al in je interieur? Let’s shine!

Third place goes to: brons

Brons is dan misschien wel de 3de plek op de Olympisch Spelen, momenteel staat brons in interieurland op de 1ste plaats. Woonwinkels liggen er vol mee en dat is uiteraard niet zonder reden. Brons geeft een warme uitstraling aan je interieur en past perfect bij zowel lichte als donkere kleuren.

Brons 1

Brons 2

Brons 3

Second place goes to: zilver

Al jaren zie je zilver terug in vele interieurs. In lichte, strakke en/of moderne interieurs komt zilver het beste tot zijn recht. Maar net zoals de andere metallic kleuren, is ook zilver goed te combineren met diepere kleuren. Subtiel met zilver omgaan is wel belangrijk, te veel zilver neigt snel naar kitsch.

Zilver

zilver 2

zilver 3

First place goes to: goud

Goud is een krachtige kleur die het gevoel van rijkdom geeft, niet voor niks dat goud voor winnaars is. Tegenwoordig kan gelukkig iedereen in het interieur rijkdom uitstralen met look-a-likes. Voor goud geldt: er kan er maar 1 de winnaar zijn. Hou dit motto ook vast in je interieur, kies voor 1 goude eyecatcher en pas de kleur goud daarnaast vooral subtiel toe.

Goud 1

Goud

Goud 3

Combineren? Dat is ook zeker mogelijk

combi

 

Gerelateerde artikelen:

8 inspirerende home gyms waar je geen work-out in overslaat

5x okergoud in je interieur

3 redenen waarom koper een aanwinst is voor je interieur is

 

Bronnen afbeeldingen: PinterestPinterestPinterestPinterestPinterestPinterestPinterestPinterestPinterestPinterestPinterest