Homedeal.nl Inspiratie Badkamer Hippe wasbakken voor je badkamer

Hippe wasbakken voor je badkamer

Wasbakken gebruiken we dagelijks. Niet alle exemplaren zijn trendy. We kennen de witte varianten zonder uitstraling allemaal. Waarom zou je van de wasbak in je badkamer niet een hippe eyecatcher maken? Weg met de standaard witte wasbak, kies een hip model.

Simpel metaal

Een metalen wasbak geeft meteen sfeer en uitstraling aan je badkamer, het is een opvallende verschijning. Van zichzelf heeft metaal een industriële feeling, maar door te kiezen voor een ronde wasbak verzacht je deze look al snel. Door je metalen wasbak met blank hout te combineren, creëer je een Scandinavisch uiterlijk. In combinatie met spierwit en lichtgrijs, maak je een simpele en zachte badkamer.

Prachtig Marokkaans

Ben je fan van veel kleuren en prachtige prints? Dan is een wasbak met Marokkaans design echt iets voor jou. De wasbakken hebben veel kleuren en patroontjes, waar eindeloze keuze in is. Heb je een neutrale badkamer en wil je deze opfleuren? Kies dan voor deze wasbak. Houd je meubels verder wit en plaats simpele chromen kranen. Wil jij een Marokkaans tintje geven aan je hele badkamer? Neem dan het Marokkaanse design mee in de rest van je badkamer, denk bijvoorbeeld aan accessoires en zelfs je hele badkamermeubel.

Robuust beton

Beton is stoer. In een badkamer met veel witte en zwarte accenten is het een echte blikvanger. Zowel verfijnd en afgewerkt als ruwer en robuuster is een betonnen wasbak een echte aanwinst voor de uitstraling van je badkamer. Beton is met alle kleuren te combineren, denk aan chroom om je badkamer eenvoudig te houden. Om meer uit je comfort zone te gaan, kies je voor zwarte of koperen kranen.

Trendy koper

Koper wordt steeds populairder in het interieur en dus ook in de badkamer. Accessoires van koper zien we vaker, maar een koperen wasbak is nog vrij zeldzaam. Koper heeft een warme uitstraling, die door bepaalde combinaties ook een industrieel tintje heeft. Met een koperen wasbak heb je gegarandeerd een hippe badkamer. Combineer de koperen wasbak met een minimalistisch meubel om je wasbak perfect uit te laten komen.

Klassiek wit

Standaard wasbakken zijn wit, en zijn vaak ingebouwd. Wil je toch een witte wasbak, maar eentje die niet standaard is? Kies dan voor een strakke, vierkante wasbak. Zo heb je toch een witte wasbak en is hij net iets anders dan normaal. Combineer deze wasbak met een mooie chromen kraan en een houten meubel om er een Scandinavische twist aan te geven.

Een wasbak hoeft zoals je ziet helemaal niet standaard en saai te zijn, als jij het wil is het een echte blikvanger. Voordat je het weet betrap je jezelf erop dat je vaker je handen wast dan nodig, alleen maar om je mooie wasbak te aanschouwen. Ga je voor een hele nieuwe badkamer? Bekijk dan onze prijsgidsen badkamer betegelen of stucwerk. Daar vind je de gemiddelde prijzen en alle mogelijkheden voor jouw badkamer.

 

Gerelateerde artikelen

10x eyecatcher badkamervloeren

4 trends voor badkamertegels

Wegdromen in bad

 

Bronnen afbeeldingen: pinterest, pinterest, pinterest, pinterest, pinterest, pinterest