Homedeal.nl Inspiratie Badkamer Unieke wastafels

Unieke wastafels

Iedereen heeft wel een wastafel in huis. Deze wastafels zien er vaak heel normaal en saai uit. Bekijk de wastafels die wij voor je hebben uitgezocht en laat je hierdoor inspireren. Maak het handenwassen of afwassen weer leuk met deze speciale wastafels.

Soorten unieke wastafels

De wastafel is bij vele mensen het meest gebruikte onderdeel van de badkamer. Je hebt verschillende soorten wastafels, zo zijn er enkele en dubbele wastafels. De wastafel is zo’n essentieel onderdeel van je badkamer dat deze ook de sfeer bepaalt. Om ervoor te zorgen dat er voor elke badkamer een wastafel geschikt is, zijn er veel modellen beschikbaar. 

Wastafels voor je badkamer

De wastafels die je hieronder ziet, zijn bedoeld voor de badkamer. Het is natuurlijk ook mogelijk om deze wastafels ergens anders in je huis te plaatsen, maar voor bijvoorbeeld het afwassen van servies zijn deze wastafels niet geschikt. De wastafels hieronder zijn voor je badkamer, maar ze zien er anders uit dan de gebruikelijk rechthoekige of ronde wastafels. Bij deze unieke wastafels stroomt het water op een speciale manier naar de afvoerput.

wastafel2

 

wastafel3

 

Speciale wastafels geschikt voor je toilet

De unieke wastafels die je hieronder ziet passen het best in je toilet. Niet veel mensen hebben een wastafel van hout of van steen. Wanneer dit wel het geval is, zien deze er vaak anders uit dan de unieke exemplaren die je hieronder ziet.

 

wastafel5

 

wastafel4

Gerelateerde artikelen:
Hippe wasbakken in de badkamer
Weg putje in de vloer, ga voor de wandafvoer
Warme houtlook in je badkamer

Bronnen afbeeldingen:
Pinterest, Pinterest, Pinterest, Pinterest, Pinterest