Vergelijk stucadoor offertes
Vind dé stucadoor voor je project
 

Gratis en vrijblijvend

Homedeal.nl Stucwerk Stucwerk offerte

Stucwerk offerte

Op zoek naar een stukadoor om jouw muren, jouw plafonds of misschien wel jouw buitengevel te laten stucen? De beste en meest voordelige stukadoor vind je door een offerte voor stucwerk aan te vragen.

Waarom een offerte van een stukadoor aanvragen?

Het aanvragen van een offerte voor stucwerk bij Homedeal is helemaal gratis en vrijblijvend. Zo ontvang je met één aanvraag gemakkelijk stukadoor offertes van meerdere bedrijven. Vergelijk zelf de ontvangen offertes en kies de beste match.

Bespaar geld op het stucwerk in je woning

De belangrijkste reden om een offerte van stucwerk aan te vragen is dat je er voordeliger mee uit kunt zijn. De ene stukadoor zal andere prijzen hanteren dan de ander. Ook kan het zo zijn dat stukadoren bepaalde specialisaties hebben of andere werkzaamheden bij de prijs inbegrepen hebben. Door de offerte van de stukadoor te vergelijken met andere offertes weet je zeker dat je niet te veel betaald.

Je hoeft niet zelf te zoeken naar de beste stukadoor

Want dat hebben wij al voor je gedaan! Het zoeken naar een goede stukadoor kost veel tijd en moeite. Wij hebben de beste stukadoors al voor je opgezocht in jouw regio, zodat je dat weer van je lijstje kunt afstrepen. Het enige wat je nog hoeft te doen is de stucwerk offertes vergelijken zodat je zeker weet dat je stukadoor in de arm neemt met de beste match voor jouw project.

Krijg precies te weten hoeveel het stucwerk je gaat kosten

Wil je bijvoorbeeld je buitengevel laten stucen, en weten hoeveel dit project jou gaat kosten? Het is lastig om de kosten zelf in te schatten met gemiddelde prijzen omdat iedere situatie anders is. Met een stukadoor offerte zijn de precieze kosten al voor je berekent, waardoor je exact weet wat de prijs van het stucwerk zal zijn.

Vind dé beste vakspecialist voor je project en ontvang gratis offertes.
offerte stukadoor

Wat kost stucwerk?

Hoe duur stucwerk voor jouw project uit zal vallen, is afhankelijk van welk oppervlakte je wilt stucen en voor welke techniek je kiest. Onderstaande tabel geeft een indicatie van de stucen kosten per m2 voor diverse typen stucwerk. Zo weet je wat je op je offerte stucwerk kunt verwachten.

DienstGemiddelde prijzen per m2
Spackspuitwerk€ 8 - € 12
Behang- of sausklaar stucen€ 15 - € 25
Sierpleister€ 15 - € 25
Plafond stucen€ 15 - € 25

Hoe vraag je een offerte van een stukadoor aan?

Jouw stucwerk project kan al van start met drie simpele stappen:

 1. Vraag een offerte van een stukadoor aan
 2. Ontvang diverse offertes van stukadoors uit jouw regio
 3. Vergelijk de stucwerk offertes en kies jouw match

Het aanvragen van een offerte stucwerk via het offerteformulier is volledig gratis en vrijblijvend. We vragen je om de volgende gegevens:

 • De locatie van het project. Zo kunnen we vakspecialisten in jouw omgeving aanraden.
 • De details van het project. Hiermee kan de stukadoor een passende offerte opstellen.
 • Jouw contactgegevens. Zo kunnen de vakspecialisten je bereiken als er onduidelijkheden zijn of als ze direct de prijs willen communiceren.

Wat is er opgenomen in de stucwerk offerte?

In een offerte van een stukadoor wordt beschreven welke werkzaamheden de stukadoor voor je gaat uitvoeren en welke kosten daaraan verbonden zijn. Zo zie je niet alleen de totaalprijs, maar ook hoe de prijs is opgebouwd. De volgende onderdelen vind je terug in een offerte voor stucwerk:

 • werkzaamheden;
 • materiaalkosten;
 • prijsopbouw;
 • voorrijkosten;
 • btw;
 • tijdsplanning.
Vind dé beste vakspecialist voor je project en ontvang gratis offertes.

Veelgestelde vragen

Wat kost 100 m2 stucwerk?

De kosten van stucwerk verschillen afhankelijk van het type stucwerk dat je kiest. De prijzen voor 100 m2 stucwerk lopen daardoor uiteen van gemiddeld € 1.200 voor spackspuitwerk tot gemiddeld € 2.000 voor sierpleister.

Wat kost een stukadoor per uur?

Gemiddeld kost het inhuren van een stukadoor € 40 tot € 60 per uur. De exacte kosten verschillen uiteraard per stukadoorsbedrijf en zijn afhankelijk van het project.

Wat kost 1 m2 stucwerk?

Stucwerk kosten voor spackspuitwerk zijn goedkoper dan voor bijvoorbeeld het stucen van je plafond. Zo ben je voor spackspuitwerk gemiddeld € 10 – € 15 per m2 kwijt en voor een plafond € 15 tot € 30 per m2.

Hoe werkt het?
1
Beschrijf je project

Vertel ons waar je naar op zoek bent. Wat zijn je wensen?

2
Vergelijk vakspecialisten

Kom in contact en vergelijk offertes van vakspecialisten.

3
Kies jouw vakspecialist

Ga voor de vakspecialist die het best past bij jouw project.

4
Geniet van het resultaat

Deel het met anderen en laat een review achter.

Waarom Homedeal?
350.000

350.000 geplaatste opdrachten per jaar

2.000

Ruim 2.000 aangesloten vakspecialisten

169

169 verschillende vakgebieden