Vergelijk gevelreiniger offertes
Vind dé gevelreiniger voor je project
 

Gratis en vrijblijvend

Homedeal.nl Gevelreiniging Offerte gevelreiniging

Offerte gevelreiniging

Is jouw gevel toe aan een renovatie zoals het vervangen van voegwerk of kan jouw gevel wel een schoonmaakbeurt gebruiken? Een offerte van gevelreiniging vraag je gemakkelijk, gratis en vrijblijvend aan. Met een offerteaanvraag kom je erachter wat er precies mogelijk is, wat de kosten zijn en het kan je een flinke besparing opleveren. Lees vooral verder om erachter te komen wat er in een gevelrenovatie of gevelreiniging offerte staat en hoe je offertes met elkaar kunt vergelijken.

Wat kost gevelreiniging?

De gevelreiniging prijzen lopen erg uiteen en zijn afhankelijk van het soort project, de oppervlakte van de gevel en de keuzes die je maakt. Gemiddeld gezien ben je bij het laten reinigen van een gevel met een oppervlakte van 60 m² ongeveer € 300 tot € 1.320 kwijt. Kijk voor de verschillende projecten en bijbehorende prijzen in onderstaand kostenoverzicht.

Werkzaamheden Gemiddelde prijzen (incl. btw, arbeid en materiaal).
Nieuwe gevelbekleding€ 50 - € 200 per m²
Gevel reinigen€ 10 - € 22 per m²
Voegen vervangen€ 10 - 100 per m²
Stenen vervangen€ 10 - € 15 per steen
Gevel impregnerenVanaf € 8 per m²
Vind dé beste vakspecialist voor je project en ontvang gratis offertes.
Offerte gevelreiniging

Wat is er opgenomen in een offerte van gevelreiniging?

In de offerte van gevelrenovatie of gevelreiniging komen verschillende punten aan bod. Er wordt precies beschreven welke werkzaamheden er worden uitgevoerd en wat de kosten daarvan zijn. Onder gevelrenovatie vallen verschillende projecten zoals gevelreiniging, voegen vervangen, dak reinigen en impregneren. Bij een offerte aanvraag kun je precies aangeven welke projecten jij opgenomen wilt hebben in de offerte.

De volgende punten komen aan bod in een offerte van gevelrenovatie:

 • Werkzaamheden
 • Materiaalkosten
 • Prijsopbouw
 • Voorrijkosten
 • Tijdsplanning
 • Btw
 • Keurmerken
 • Eventuele garanties

Hoe werkt het aanvragen van een offerte van gevelreiniging?

 1. Vraag via ons offerteformulier gemakkelijk en snel een gevelrenovatie of gevelreiniging offerte aan. We vragen je bij het invullen hiervan om de volgende gegevens:
  • De locatie van het project. Dit maakt het eenvoudiger voor ons om gevelspecialisten in jouw buurt te vinden.
  • De details van het project. De vakspecialisten krijgen hierdoor een goed beeld van het project en kunnen vervolgens een passende offerte opstellen.
  • Jouw contactgegevens. Door jouw contactgegevens achter te laten kunnen de vakspecialisten jou gemakkelijk bereiken wanneer ze de prijs willen bespreken of als er nog onduidelijkheden zijn.
 2. Je aanvraag wordt vervolgens door ons doorgestuurd naar verschillende passende gevelspecialisten. Zij kunnen ervoor kiezen om jouw project aan te nemen waarna ze een gevelrenovatie of gevelreiniging offerte toe kunnen sturen. Je kunt in totaal tot wel 6 offertes ontvangen.
 3. Binnen enkele werkdagen zullen de vakspecialisten contact met je opnemen om het project door te spreken en een prijsvoorstel te doen. Vergelijk het aanbod en kies de vakspecialist die het beste bij jouw project past.

Waarom een offerte van gevelreiniging aanvragen?

Het aanvragen van een gevelrenovatie of gevelreiniging offerte via Homedeal biedt vele voordelen. Zo bespaar je niet alleen tijd, maar je bespaart ook op de kosten. Door offertes met elkaar te vergelijken kun je de offerte kiezen die past bij jouw budget en wensen. 

Verspil geen tijd

Het vinden van een goede gevelspecialist kan een tijdrovend project zijn. Het is namelijk belangrijk dat de werkzaamheden rondom je huis door een vakspecialist gedaan worden. Door het vrijblijvend aanvragen van gevelrenovatie of gevelreiniging offertes kom je in contact met vakspecialisten bij jou in de buurt. Het enige wat je hoeft te doen is het formulier in te vullen en kijken welke vakspecialist het beste aan jouw wensen voldoet. 

Bespaar geld en ontvang waardevolle informatie

Door het aanvragen van een gevelrenovatie of gevelreiniging offerte ontvang je waardevolle prijsinformatie over jouw project. Hierdoor krijg je een nog beter beeld bij de kosten die je kunt gaan verwachten. Gevelreinigingsbedrijven hanteren echter verschillende prijzen en hierdoor kunnen de totale kosten flink uiteenlopen. Door het vergelijken van offertes kun je dus veel geld besparen.

Hoe kun je gevelreiniging offertes met elkaar vergelijken?

Bij het vergelijken van een gevelreiniging of -renovatie offerte kun je letten op de volgende onderdelen:

 • De prijs
 • Welke werkzaamheden bij de prijs zijn inbegrepen
 • De tijdsplanning van de gevelspecialist
 • De garantie op de renovatie of reiniging van jouw gevel
 • De keurmerken van de gevelspecialist

Homedeal heeft een aantal tips op een rijtje gezet die je kunnen helpen om het vergelijken van gevelspecialisten makkelijk en overzichtelijk te maken.

Tip 1: Vergelijkingsschema maken

Door de belangrijkste punten in een vergelijkingsschema te verwerken kun je in een oogopslag zien welke gevelspecialist past bij jouw budget en wensen. Bijvoorbeeld aan de hand van onderstaand schema.

Naam bedrijf 1: Naam bedrijf 2: Naam bedrijf 3: Naam bedrijf 4: Naam bedrijf 5: Naam bedrijf 6:
Prijs + prijsopbouw
Percentage aanbetalen
Werkzaamheden inbegrepen
Beschikbaarheid
Garantieduur
Keurmerken

Tip 2: Leg de afspraken vast

We raden je aan om alle mondelinge afspraken die je met de gevelspecialist maakt ook schriftelijk vast te leggen. Op die manier weten jij en de vakspecialist allebei wat jullie kunnen verwachten en kom je niet voor verrassingen te staan.

Tip 3: Bekijk de prijsgidsen

Om van te voren al een beeld te krijgen van de prijzen en mogelijkheden raden we je aan om een kijkje te nemen in onze prijsgidsen.

Veelgestelde vragen een offerte van gevelreiniging

Heb je vragen over het aanvragen van een offerte voor gevelreiniging? Je bent niet de enige. Daarom hebben we een sectie met veelgestelde vragen samengesteld om je te helpen. Of je nu wilt weten hoe je de beste deal krijgt of wat er precies in een offerte moet staan, wij hebben de antwoorden voor je. Lees verder om alle ins en outs te ontdekken en maak een weloverwogen keuze voor jouw project.

1. Brengt het aanvragen van een offerte van gevelreiniging kosten met zich mee?

Nee, het aanvragen van offertes bij Homedeal is geheel gratis en vrijblijvend.

2. Voert Homedeal de gevelrenovatie werkzaamheden zelf uit? 

Nee, Homedeal voert de gevelrenovatie werkzaamheden niet zelf uit. Gevelspecialisten kunnen zich bij ons platform aansluiten, waarna zij gekoppeld worden aan offerte aanvragen. Vervolgens kunnen de gekoppelde gevelspecialisten jouw een gevelrenovatie of gevelreiniging offerte toe sturen.

3. Vanaf wanneer is een offerte van gevelreiniging geldig? 

Een gevelrenovatie offerte is geldig vanaf het moment dat je officieel akkoord hebt gegeven aan de vakspecialist. Deze aanvaarding kan schriftelijk, mondeling of per e-mail gedaan worden. Wij raden je aan om dit schriftelijk te doen, zodat je altijd iets hebt om op terug te vallen.

4. Heb ik een vergunning nodig om mijn gevel te reinigen of renoveren? 

In sommige gevallen is het noodzakelijk om een vergunning aan te vragen voordat je aan de slag gaat met gevelreiniging of -renovatie. Met name bij een monumentaal pand is dit vrijwel altijd het geval. Daarom is het aan te raden om eerst te controleren of een vergunning vereist is, zodat je achteraf niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Voor de specifieke voorwaarden kun je terecht op de website van de Rijksoverheid.

5. Over welke keurmerken kan een gevelspecialist beschikken?

Er zijn meerdere keurmerken die de kwaliteit en betrouwbaarheid van een vakspecialist kunnen aantonen. Bij Homedeal werken we uitsluitend met bedrijven die bij de KvK zijn aangesloten. Daarnaast kun je zelf nog letten op onder andere de volgende keurmerken:

 • Keurmerk Schoon, de bedrijven die over dit keurmerk beschikken tonen hiermee aan dat ze de financiële en personele zaken op orde hebben, ze vakkundig zijn en netjes om gaan met zaken zoals dienstverlening, personeel en administratie. Daarnaast kunnen de gevelbehandelingsbedrijven ook nog de Module Glas & Gevel behalen. Hiermee tonen ze aan dat ze voldoen aan de eisen op het gebied van veilig werken.
 • BouwGarant, bedrijven met dit keurmerk moeten aan strenge eisen voldoen. Ze moeten over de juiste diploma’s en verzekeringen beschikken. Daarnaast zijn er meerdere kwaliteitseisen waar ze aan moeten voldoen. Verder is het belangrijk dat ze duidelijke afspraken maken, een klachtenregeling hebben en dat ze aantoonbare ervaring van minimaal 2 jaar hebben.
Vind dé beste vakspecialist voor je project en ontvang gratis offertes.
Hoe werkt het?
1
Beschrijf je project

Vertel ons waar je naar op zoek bent. Wat zijn je wensen?

2
Vergelijk vakspecialisten

Kom in contact en vergelijk offertes van vakspecialisten.

3
Kies jouw vakspecialist

Ga voor de vakspecialist die het best past bij jouw project.

4
Geniet van het resultaat

Deel het met anderen en laat een review achter.

Waarom Homedeal?
350.000

350.000 geplaatste opdrachten per jaar

2.000

Ruim 2.000 aangesloten vakspecialisten

169

169 verschillende vakgebieden