Vergelijk trap offertes
Vind dé trap specialist voor je project
 

Gratis en vrijblijvend

Homedeal.nl Trap Trap offerte

Trap offerte

Ben je toe aan een nieuwe trap of wil je jouw huidige trap in een nieuw jasje steken? Vraag hier gratis en vrijblijvend een offerte voor een traprenovatie aan bij betrouwbare trapspecialisten. Lees in dit artikel  hoe je het meest uit het vergelijken van traprenovatie offertes haalt en de beste deal voor jouw project kiest.

Waarom is het voordelig om trap offertes aan te vragen via Homedeal?

Bij een grote investering zoals het laten plaatsen van een trap, een traprenovatie of een vaste trap naar zolder wil je natuurlijk wel zeker weten dat je de juiste keuze maakt. Bij Homedeal vraag je gemakkelijk via één formulier meerdere offertes aan voor jouw opdracht. Alle trapspecialisten die bij Homedeal zijn aangesloten verzekeren je van kwaliteit en komen bij jou uit de buurt. Op deze manier kun je diverse trap offertes makkelijk met elkaar vergelijken zodat je niet te veel betaald. Met Homedeal vind je gemakkelijk de beste vakspecialist voor jouw project.

Hoe gaat de aanvraag van een offerte voor een traprenovatie in zijn werk?

  • Vraag hier gratis en vrijblijvend tot 6 trap offertes aan.
  • Homedeal zoekt voor jou de beste trapspecialisten uit de buurt.
  • Je ontvangt per e-mail tot wel 6 offertes.
  • De trapspecialisten nemen zo snel mogelijk contact met je op.
  • Vergelijk de ontvangen trap offertes op basis van prijs en kwaliteit en kies de beste vakspecialist voor jouw project.
Vind dé beste vakspecialist voor je project en ontvang gratis offertes.

Hoe vergelijk je een offerte van een traprenovatie?

offerte traprenovatie

Hoe weet je welke trapspecialist de trap van jouw dromen kan realiseren? En welke vragen zijn handig om te stellen als je een offerte van een traprenovatie ontvangt? Aan de hand van deze checklist vind je eenvoudig en snel de trapspecialist met de beste prijs-kwaliteitverhouding.

  1. Inhoud: Check de precieze inhoud van de traprenovatie offerte. Voldoet de offerte aan alle wensen die jij hebt opgegeven? Staan alle onderdelen en details juist weergegeven? Zeker bij een trap op maat is het goed te checken of al jouw eisen en wensen rondom de trap in de offerte zijn opgenomen.
  2. Werkzaamheden: Welke werkzaamheden zijn inbegrepen bij de prijs? Voert de trapspecialist bijvoorbeeld ook het afval af? En hoe zit het met de afwerking van bijvoorbeeld de muur waartegen de trap geplaatst wordt?
  3. Kosten: Check de totale kosten en afspraken over de betaling. Komen er nog eventuele kosten bij?
  4. Garantie: Vraag naar de garantievoorwaarden. Wat is wel en niet bij de garantie inbegrepen? De richtlijn voor de garantie van trappen is 6 jaar.
  5. Keurmerken: Check de keurmerken en kwaliteitszegels van de trapspecialist. Deze vertellen je namelijk, afhankelijk van het soort keurmerk, meer over de kwaliteit en oorsprong van de materialen waarmee de vakspecialist werkt, net als de kwalificaties van de vakspecialist zelf. Denk bijvoorbeeld aan het KOMO-keurmerk voor producten en processen in de bouw, of FSC-certificering voor hout dat afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen.

Kijk voor meer informatie over prijzen en keuzes voor een nieuwe trap in de prijsgids: kosten nieuwe trap.

Vind dé beste vakspecialist voor je project en ontvang gratis offertes.

Veelgestelde vragen

Wat kost een trap inclusief montage?

Een nieuwe trap laten plaatsen kost gemiddeld tussen de € 1.500 en € 5.000. De prijs is afhankelijk van het soort trap, het materiaal en het aantal traptreden.

Wat zijn de gemiddelde kosten van een traprenovatie?

Een traprenovatie kost gemiddeld € 1.250 tot € 3.500. Je kunt hierbij kiezen voor een eenvoudige traprenovatie die wat minder uitgebreid is en met wat goedkopere materialen, maar je kunt ook kiezen voor een luxere traprenovatie die wat meer kost.

Hoe lang duurt een traprenovatie?

Over het algemeen kun je zeggen dat een traprenovatie gemiddeld één dag kost. Zoveel tijd heeft de vakspecialist gemiddeld nodig om de oude trapbekleding te verwijderen, de trap op te meten en de nieuwe trapbekleding te plaatsen.

Hoe werkt het?
1
Beschrijf je project

Vertel ons waar je naar op zoek bent. Wat zijn je wensen?

2
Vergelijk vakspecialisten

Kom in contact en vergelijk offertes van vakspecialisten.

3
Kies jouw vakspecialist

Ga voor de vakspecialist die het best past bij jouw project.

4
Geniet van het resultaat

Deel het met anderen en laat een review achter.

Waarom Homedeal?
350.000

350.000 geplaatste opdrachten per jaar

2.000

Ruim 2.000 aangesloten vakspecialisten

169

169 verschillende vakgebieden