Vind de beste schuifpui specialist voor je project
 

Gratis en vrijblijvend

Homedeal.nl Schuifpui Aluminium schuifpui prijzen

Aluminium schuifpui prijzen

Minimale kosten
€ 3.000
Gemiddelde kosten
€ 4.000
Maximale kosten
€ 4.600
Dit project kost gemiddeld tussen de
€ 3.280 - € 4.720

Aluminium schuifpuien staan bekend om hun moderne en robuuste uitstraling. Veel mensen kiezen daarom voor een aluminium schuifpui. Benieuwd naar de prijzen van aluminium schuifpui? Bekijk dan deze pagina.

Wat kost een aluminium schuifpui?

De kosten voor aluminium schuifpui lopen uiteen van € 3.000 voor een 2-delige aluminium schuifpui tot € 4.200 voor een 4-delige aluminium schuifpui. Aluminium schuifpuien zijn verkrijgbaar in 2-, 3- of 4-delen. Een deel bestaat uit een vast venster of een schuifdeur. In het prijsoverzicht zie je 3 veel gekozen opties voor een aluminium schuifpui.

Aluminium schuifpui 2.6 m hoogGem. kosten per schuifpui, incl. montage en btw
2-delige aluminium schuifpui, 3 - 3.2m breed€ 3.000 - € 3.300
3-delige aluminium schuifpui, 4.3 - 4.5m breed€ 3.300 - € 3.800
4-delige aluminium schuifpui, 5 - 6m breed€ 3.900 - € 4.200

Vind dé beste vakspecialist voor je project en ontvang gratis offertes.

Aluminium schuifpui

Prijsvoorbeelden

Bekijk in onderstaande prijsvoorbeelden hoe de kosten van de verschillende aluminium schuifpuien zijn opgebouwd.

Goedkoopste aluminium schuifpui: De goedkoopste aluminium schuifpui is een 2-delige schuifpui. Deze schuifpui bestaat uit 1 vast deel en 1 schuifdeur. De meest gebruikte afmetingen van een 2-delige aluminium schuifpui zijn 2,6 meter hoog en 3 meter breed. De gemiddelde prijs van deze aluminium schuifpui is € 3.000, inclusief standaard isolatieglas en montagekosten.

Gemiddelde aluminium schuifpui: De meest gekozen aluminium schuifpui is een schuifpui met 3 delen, die bestaat uit 2 vaste delen en 1 schuifdeur. Van een 3-delige aluminium schuifpui zijn de meest gebruikte afmetingen 2,6 meter hoog bij 4,3 meter breed. De gemiddelde prijs van deze schuifpui is € 3.500, inclusief standaard isolatieglas en montagekosten.

Duurste aluminium schuifpui: De duurste aluminium schuifpui is de schuifpui met 4 delen. De meest luxe optie bestaat uit 2 vaste delen en 2 schuifdeuren, waardoor de afmetingen gewoonlijk 2,6 meter hoog en 6 meter breed zijn. Gemiddeld kost deze aluminium schuifpui € 4.100, inclusief standaard isolatieglas en montagekosten.

Prijsopbouw aluminium schuifpui

 

Kostenoverzicht Aluminium schuifpui prijzen

Welke opties bepalen de kosten van een aluminium schuifpui?

Er zijn verschillende opties die de kosten van een aluminium schuifpui bepalen. Dit heeft onder andere te maken met het aantal delen, het model en de extra opties. Bekijk de onderstaande punten en kom erachter wat voor extra kosten die met zich meebrengt.

aluminium schuifpui

  1. Kies voor een 2-, 3- of 4-delige aluminium schuifpui

De meeste schuifpuien worden op maat gemaakt, waardoor je zelf kunt bepalen hoe breed de delen zijn. In de regel geldt: hoe breder de schuifpui, hoe hoger de prijs. De meest voorkomende breedte voor vaste delen is 1,2 tot 1,5 meter en voor schuifdeuren is dat 1 tot 1,5 meter. De kosten voor schuifdeuren liggen gemiddeld € 500 hoger dan de kosten voor vaste delen. Daar komen voor schuifdeuren ook extra kosten bij voor plaatsing door de specialist, aangezien het plaatsen van schuifdeuren meer werk is dan het plaatsen van vaste delen. De gemiddelde montagekosten van een schuifpui met 1 schuifdeur bedragen € 300. Kies je voor een extra schuifdeur dan bedragen de arbeidskosten gemiddeld € 350.

  1. Selecteer het model schuifpui

De meest geplaatste schuifpuien zijn hefschuipuien en schuifpuien met een draai-/kiepsysteem. Een hefschuipui is gelijkvloers en wordt uit de grond getild voordat het bewegende deel schuift. Een schuifpui met een draai-/kiepsysteem heeft schuifdeuren, maar deze kantelen ook wanneer je de deurklink in de juiste positie draait. Het plaatsen van een hefschuifpui kost gemiddeld € 200 tot € 400 meer dan een schuifpui met een draai-/kiepsysteem. Een hefschuifpui heeft als voordeel dat de deur extra inbraakwerend is. Deze is bovendien gelijkvloers, waardoor je geen last hebt van een onhandige drempel.

  1. Bekijk de extra opties

Er zijn een aantal extra opties waaruit je kunt kiezen bij het samenstellen van een aluminium schuifpui. Uiteraard beïnvloeden deze onderdelen de uiteindelijke kosten. Zie het onderstaande overzicht voor de extra opties.

Extra optieGem. meerprijs per schuifpui, incl. btwToelichting
Aangepaste kleur€ 60 - € 90Kies voor een andere kleur om de schuifpui aan te sluiten op je woonstijl.
HR++ isolatieglas€ 170 - € 600Extra isolerend waardoor je bespaart op de energiekosten. De meerprijs is afhankelijk van de breedte van de schuifpui.
Zonwering plaatsen€ 150 - € 1.050Keuze uit screens, zonnescherm, uitvalscherm, knikarmscherm en markiezen. De meerprijs is afhankelijk van de afmetingen.
Ventilatierooster€ 50 - € 150Een ventilatierooster is een goedkope manier om de woning te ontluchten. Hierdoor bespaar je niet alleen op de energierekening, ook is het goed voor het milieu.

Vind dé beste vakspecialist voor je project en ontvang gratis offertes.

Homedeal bespaartips

Kwantumkorting

Wil je graag korting ontvangen van de specialist die je aluminium schuifpui plaatst? Ga dan eens na of je buren ook gebruik willen maken van zijn werkzaamheden. De kans is groot dat jullie beiden een aantrekkelijke korting ontvangen wanneer jullie de schuifpuien tegelijkertijd laten plaatsen.

Een specialist in de buurt

Bespaar op de voorrijkosten door te kiezen voor een specialist bij jou in de buurt. Zo betaal je niet onnodig veel voorrijkosten en in sommige gevallen brengt de specialist zelfs geen voorrijkosten in rekening wanneer je binnen een straal van 10 km van de specialist woont.

Zelf opmeten

Door ervoor te kiezen om zelf de maten op te meten bespaar je op inmeetkosten. Deze kosten lopen op tot wel € 50. Wees hierbij wel secuur, als je geen nauwkeurige maten doorgeeft maak je onnodig extra kosten.

Hoe werkt het?

1
Beschrijf je project

Vertel ons waar je naar op zoek bent. Wat zijn je wensen?

2
Vergelijk vakspecialisten

Kom in contact en vergelijk offertes van vakspecialisten.

3
Kies jouw vakspecialist

Ga voor de vakspecialist die het best past bij jouw project.

4
Geniet van het resultaat

Deel het met anderen en laat een review achter.

Waarom Homedeal?

350.000

350.000 geplaatste opdrachten per jaar

2.000

Ruim 2.000 aangesloten vakspecialisten

169

169 verschillende vakgebieden