Vind de beste glaszetter voor je project
 

Gratis en vrijblijvend

Homedeal.nl Glas Offerte glas

Offerte glas

Dubbel glas offerte aanvragen? Ben je benieuwd naar hoe een glaszetter je kan helpen bij het verbeteren van je huis? Het aanvragen van gratis en vrijblijvende glas offertes bij Homedeal levert je de informatie op die je wil hebben. Lees daarnaast de handige tips voor het vergelijken van je glas offertes eens door.

Vind dé beste vakspecialist voor je project en ontvang gratis offertes.

Glas offerte: een goede voorbereiding

Voor je een glas offerte aanvraagt, is het handig al een indicatie te hebben van de aanpassingen die je wilt doorvoeren. Waar in je woning is nieuw glas nodig? Wil je glas laten polijsten om krasjes weg te werken, moet een kapotte ruit vervangen worden of wil je je huidige glas laten vervangen door een beter isolerende variant als HR++ of HR+++ glas om zo op je energiekosten te besparen? Of misschien wil je een glazen wand laten plaatsen. Een goede voorbereiding zorgt ervoor dat niet alleen jouw aanvraag duidelijker en gedetailleerder is, maar ook de offertes die je ontvangt beter toegespitst zullen zijn op jouw wensen. Niet helemaal zeker wat er wel en niet gedaan hoeft te worden? Je kunt uiteraard ook een glasspecialist vragen bij je langs te komen om dit samen in kaart te brengen. 

Waarom glas offertes aanvragen?

Er zitten meerdere voordelen aan het aanvragen van glas offertes. Het is een makkelijke en snelle handeling, maar ook bespaar je zo op de kosten van je nieuwe glas.

Bespaar geld door het vergelijken van offertes

Het vergelijken van meerdere glas offertes geeft je niet alleen inzicht in de prijzen, maar helpt je ook om gelijk de beste deal te vinden voor jouw project. Ervaring leert dat het vergelijken van glas offertes zorgt voor een besparing tot wel 40%.

Verspil geen tijd aan het zoeken naar de juiste glaszetter

Het vinden van de juiste vakman voor je project kan een langdurig karwei zijn, maar door het aanvragen van meerdere glas offertes via slechts één formulier bespaar je een hoop tijd. Daarnaast krijg je op die manier veel waardevolle informatie over de mogelijkheden en prijzen.

Dubbel glas

Wat staat er in een glas offerte?

Voor je kiest voor een glashandel is het belangrijk om alle werkzaamheden in beeld te hebben, zodat je niet voor vervelende verrassing komt te staan. Ook wil je de kosten duidelijk in kaart gebracht hebben. Deze informatie wordt altijd opgenomen in een glas offerte. De volgende punten worden beschreven in een glas offerte:

  • Werkzaamheden
  • Materiaalkosten
  • Prijsopbouw
  • Voorrijkosten
  • BTW
  • Planning

Vind dé beste vakspecialist voor je project en ontvang gratis offertes.

Veelgestelde vragen

Wat kost glas per vierkante meter?

Hoeveel glas per vierkante meter kost hangt af van het type glas dat je kiest. Enkel glas kost gemiddeld tussen de € 40 – € 60 per m². Dubbel glas kost gemiddeld € 70 – € 120 per m². HR++ glas kost gemiddeld € 120 – € 170 per m². Vergelijk gratis glas offertes.

Wat kost HR ++ glas per m2 inclusief montage?

HR++ glas heb je al vanaf € 80 per meter, inclusief plaatsing. Bekijk alle opties en prijzen voor HR++ glas plaatsen voor een gemiddeld project.

Wat kost dubbel glas inclusief montage?

Dubbel glas heb je al vanaf € 45 per meter, inclusief plaatsing. Ontdek alle mogelijkheden en prijzen voor dubbel glas voor jouw project.

Hoe werkt het?

1
Beschrijf je project

Vertel ons waar je naar op zoek bent. Wat zijn je wensen?

2
Vergelijk vakspecialisten

Kom in contact en vergelijk offertes van vakspecialisten.

3
Kies jouw vakspecialist

Ga voor de vakspecialist die het best past bij jouw project.

4
Geniet van het resultaat

Deel het met anderen en laat een review achter.

Waarom Homedeal?

350.000

350.000 geplaatste opdrachten per jaar

2.000

Ruim 2.000 aangesloten vakspecialisten

169

169 verschillende vakgebieden