Vind de beste ongediertebestrijder voor je project
 

Gratis en vrijblijvend

Homedeal.nl Ongediertebestrijding Bedwantsen bestrijding kosten

Bedwantsen bestrijding kosten

Minimale kosten
€ 200
Gemiddelde kosten
€ 300
Maximale kosten
€ 650
Dit project kost gemiddeld tussen de
€ 250 - € 350

Vind je donkere huidschilfertjes en bruinzwarte uitwerpselen in je bed? Dit duidt op bedwantsen. Daarnaast heb je waarschijnlijk last van beten die leiden tot jeuk en zwellingen. Op deze pagina vind je informatie over de bedwantsenbestrijding kosten, lees je meer over bestrijdingsmiddelen en vind je bespaartips.

Wat kost het bestrijden van bedwantsen?

De kosten van bedwantsen bestrijding liggen gemiddeld tussen de € 250 en € 650, afhankelijk van het aantal bedwantsen en de verspreiding door het huis. Bedwantsen zuigen zichzelf vol bloed na een beet in mens of huisdier. Na de voeding kleurt de bedwants donkerrood. Het kleine diertje trekt zich hierna terug naar in zijn schuilplaats. Bekijk in dit artikel alle kosten.

Soort bedwantsbestrijdingGem. kosten bedwantsen bestrijding, incl. inspectie, bestrijdingsmiddelen, voorrijkosten en btw
Per kamer€ 250
Per verdieping€ 325
Per huis€ 650

Vind dé beste vakspecialist voor je project en ontvang gratis offertes.

Bedwantsen bestrijding

Prijsvoorbeelden van bedwantsenbestrijding

Bedwantsen houden zich graag schuil in plinten van je slaapkamer, de ombouw van bedden en randen van matrassen. Het liefst verblijven zij in slaapkamers. Zij verspreiden zich gemakkelijk via scheuren, naden en leidingen naar andere slaapkamers, maar ook via bagage komen ze in andere omgevingen terecht. Bekijk onderstaande prijsvoorbeelden om een beter beeld te krijgen van de bedwantsenbestrijding kosten.

Goedkoopste bedwantsenbestrijding
In de goedkoopste situatie zijn de bedwantsen gevestigd in één slaapkamer en hebben ze zich nog niet verspreid naar andere kamers op dezelfde verdieping. De bestrijdingskosten bedragen in deze situatie gemiddeld € 250.

Meest voorkomende bedwantsenbestrijding
De bedwantsen planten zich ontzettend snel voort. Vaak verspreiden ze zich over meerdere slaapkamers op een verdieping. De gemiddelde bestrijdingskosten liggen in deze situatie rond de € 325.

Uitgebreide bedwantsenbestrijding
Heb je de bedwantsen na ontdekking niet meteen bestreden? Dan is er een plaag ontstaan en bevinden ze zich door het hele huis. In deze situatie komen de gemiddelde bestrijdingskosten neer op € 650.

Prijsopbouw bedwantsen bestrijding

 

Kostenoverzicht Bedwantsen bestrijding kosten

Tips bij bedwantsen

Heb je last van bedwantsen? Het is aan te raden om een specialist in te schakelen die alle bedwantsen bestrijdt. Een bedwants leeft gemiddeld één jaar en legt tot wel 150 eitjes. Probeer de volgende tips om uitbreiding zo snel mogelijk tegen te gaan, voordat de specialist moet langskomen.

Tips bij bedwantsenDe werking
Verplaats geen spullenDe bedwantsen houden zich schuil in veel spullen in de slaapkamer. Door de spullen te verplaatsen naar een andere kamer, verspreiden de bedwantsen zich verder over de verdieping.
2. Was kleding op 60°C of breng het naar de stomerijDe warmte doodt de bedwantsen.
3. Zorg voor veel lichtBedwantsen hebben een hekel aan licht en trekken het liefst meteen na hun voedselinname naar hun donkere schuilplaats.

Bestrijdingsmiddelen bij bedwantsen

Bedwantsen voeden zichzelf met bloed, maar kunnen tot 30 weken zonder. Het is dus belangrijk om het ongedierte volledig te bestrijden. Bekijk onderstaand schema voor de verschillende bestrijdingsmiddelen.

Soort bestrijdingsmiddel bij bedwantsenDe werking
Bedwantsen sprayDit is vaak het eerste bestrijdingsmiddel dat mensen kopen om zelf de bedwantsen te bestrijden. Het is een tijdelijke oplossing en doodt de bedwantsen op de plekken waar het wordt gesprayd. Het komt vaak voor dat niet alle plekken worden aangepakt, waardoor de bedwantsen terugkeren.
Bedwantsen speurhond en gifDe honden zijn opgeleid om bedwantsen in huis te vinden, zelf al gaat het maar om enkele exemplaren. Door de speurhond weet de specialist de specifieke locatie te vinden, waardoor hij gemakkelijk op de juiste plek gif verspreidt. Het gif wordt dus efficiënt en effectief gebruikt.
Hele huis verhittenBedwantsen bestaan voornamelijk uit eiwitten. Door de hitte stollen vitale eiwitten en daardoor sterven de bedwantsen en hun eitjes uit. Dit is de duurste methode voor het bestrijden van bedwantsen. Deze bestrijdingsvorm wordt dan ook het minst vaak toegepast.

Vind dé beste vakspecialist voor je project en ontvang gratis offertes.

Homedeal bespaartips

Kies een lokale ongediertebestrijder

Sommige ongediertebestrijders opereren door het hele land en rekenen hoge voorrijkosten. Door te kiezen voor een lokale ondernemer bespaar je gemiddeld € 25 op de voorrijkosten.

Help mee

Maak schoon, ruim je huis op en maak plekken met spullen vrij, zodat de ongediertebestrijder meteen aan de slag kan. Zo is hij minder lang bezig en bespaar je op arbeidskosten.

Hoe werkt het?

1
Beschrijf je project

Vertel ons waar je naar op zoek bent. Wat zijn je wensen?

2
Vergelijk vakspecialisten

Kom in contact en vergelijk offertes van vakspecialisten.

3
Kies jouw vakspecialist

Ga voor de vakspecialist die het best past bij jouw project.

4
Geniet van het resultaat

Deel het met anderen en laat een review achter.

Waarom Homedeal?

350.000

350.000 geplaatste opdrachten per jaar

2.000

Ruim 2.000 aangesloten vakspecialisten

169

169 verschillende vakgebieden