Vind de beste ongediertebestrijder voor je project
 

Gratis en vrijblijvend

Homedeal.nl Ongediertebestrijding Kakkerlakken bestrijden kosten

Kakkerlakken bestrijden kosten

Minimale kosten
€ 70
Gemiddelde kosten
€ 90
Maximale kosten
€ 160
Dit project kost gemiddeld tussen de
€ 75 - € 110

Zie jij kakkerlakken lopen of eitjes liggen? Dan heb je helaas last van een kakkerlakkenplaag. Op deze pagina vind je informatie over de kosten van kakkerlakkenbestrijding, lees je welke bestrijdingsmiddelen er zijn en vind je bespaartips.

Wat kost kakkerlakkenbestrijding?

De kosten van kakkerlakkenbestrijding bedragen gemiddeld € 90, afhankelijk van de hoeveelheid kakkerlakken die zich in je huis bevinden. Als de aanwezigheid van kakkerlakken leidt tot een kakkerlakkenplaag is dit gevaarlijk, want de kakkerlakken dragen verschillende bacteriën en ziektes bij zich. Bekijk in onderstaand overzicht alle kakkerlakkenbestrijding prijzen.

Soort bestrijdingGem. kakkerlakken bestrijden kosten (incl. btw)
Kakkerlakken bestrijden€ 90
Kakkerlakkenplaag bestrijden€ 150

Vind dé beste vakspecialist voor je project en ontvang gratis offertes.

kakkerlakkenbestrijding

Prijsvoorbeelden van kakkerlakken bestrijding

Kakkerlakken planten zich voort en verspreiden veel eitjes via pakketjes. Een kakkerlak legt elk halfjaar 4 tot 6 pakketjes, bestaande uit 30 eitjes. Dit leidt gemiddeld tot 150 nakomelingen, waardoor een kakkerlakkenplaag snel gevormd is. Onderneem actie en bekijk onderstaande prijsvoorbeelden om een beter beeld te krijgen van de kakkerlakkenbestrijding prijzen.

Goedkoopste situatie
De kakkerlakken zijn gemakkelijk te bestrijden door een ongediertebestrijder. De gemiddelde kosten bedragen € 75 in deze situatie.

Meest voorkomende situatie
Als je een kakkerlak ziet lopen, dan weet je bijna zeker dat er meerdere kakkerlakken rondlopen in huis. Je weet alleen niet waar de rest zich schuilhoudt. In de meest voorkomende situatie bedragen de gemiddelde kosten van kakkerlakkenbestrijding € 90.

Uitgebreide situatie
De aanwezigheid van kakkerlakken in huis groeit snel uit tot een plaag, waarbij de situatie bijna onleefbaar wordt. De kakkerlakken beperken zich niet meer tot een ruimte, maar bevinden zich in alle ruimtes in huis. Je betaalt gemiddeld € 150 om een kakkerlakkenplaag te laten verwijderen.

Prijsopbouw kakkerlakken bestrijding

 

Kostenoverzicht Kakkerlakken bestrijden kosten

Tips om kakkerlakken te voorkomen

Wil je kakkerlakken buiten de deur houden? Volg onderstaande tips op om een kakkerlakkenplaag te voorkomen.

TipsDe werking
1. Geef je kamerplant niet te veel waterKakkerlakken zijn dol op vochtige omgevingen en dus op vochtige potgrond. We raden dan ook af om je kamerplant te veel water te geven.
2. Let op de luchtvochtigheid Kakkerlakken zijn dol op warme en vochtige ruimtes, zoals badkamers. Voldoende verkoeling en ventilatie is belangrijk om kakkerlakken te voorkomen. Een luchtvochtigheid in ruimtes onder de 50% is ideaal.
3. Gebruik geen elektronische verjagers ter preventieKakkerlakken zijn hardnekkige beestjes die zich snel voortplanten. Ze zijn bovendien moeilijk te bestrijden. Mocht je de kakkerlakken willen verdrijven, dan helpt het niet om elektronische bestrijdingsmiddelen te gebruiken.

Bestrijdingsmiddelen bij kakkerlakken

Bekijk onderstaand schema voor de verschillende kakkerlakken bestrijdingsmiddelen.

Soort bestrijdingsmiddel bij kakkerlakkenDe werking
1. Dicht verstopplekken Kakkerlakken zijn nachtdieren en verstoppen zich overdag graag in naden en kieren, in wanden of achter plinten. Zorg er daarom voor dat geen fijne verstopplekken zijn voor kakkerlakken in huis door alle verstopplekken te dichten.
2. LokdozenPlaats lokdozen om het ongedierte te bestrijden.
3. GifDe meeste ongediertebestrijders werken met poeder, schuim of korrels met gif. Door dit bestrijdingsmiddel weet je zeker dat alle kakkerlakken worden bestreden en de kakkerlakkenplaag verdwijnt.

Vind dé beste vakspecialist voor je project en ontvang gratis offertes.

Homedeal bespaartips

Laat meerdere soorten ongedierte bestrijden

Heb jij last van meerdere soorten ongedierte? Laat alle bestrijdingen in een keer uitvoeren. Zo bespaar je op voorrijkosten en ontvang je kwantumkorting.

Help mee

Maak je huis schoon, ruim je huis op en maak plekken met spullen vrij, zodat de ongediertebestrijder meteen aan de slag kan. Zo is hij minder lang bezig met de bestrijding van het ongedierte waardoor jij bespaart op arbeidskosten.

Hoe werkt het?

1
Beschrijf je project

Vertel ons waar je naar op zoek bent. Wat zijn je wensen?

2
Vergelijk vakspecialisten

Kom in contact en vergelijk offertes van vakspecialisten.

3
Kies jouw vakspecialist

Ga voor de vakspecialist die het best past bij jouw project.

4
Geniet van het resultaat

Deel het met anderen en laat een review achter.

Waarom Homedeal?

350.000

350.000 geplaatste opdrachten per jaar

2.000

Ruim 2.000 aangesloten vakspecialisten

169

169 verschillende vakgebieden