Vergelijk ongediertebestrijding offertes
Vind dé ongediertebestrijder voor je project
 

Gratis en vrijblijvend

Homedeal.nl Ongediertebestrijding Kakkerlakken bestrijden kosten

Kakkerlakken bestrijden kosten

Minimale kosten
€ 70
Gemiddelde kosten
€ 100
Maximale kosten
€ 300
Dit project kost gemiddeld tussen de
€ 82 - € 118

Wanneer je kakkerlakken ziet lopen of eitjes ziet liggen heb je hoogstwaarschijnlijk last van een kakkerlakkenplaag. Laat in dat geval zo snel mogelijk de kakkerlakken bestrijden door een vakspecialist om de verspreiding van ziektes en bacteriën te voorkomen. Op deze pagina vind je informatie over de kosten van kakkerlakkenbestrijding, lees je welke bestrijdingsmiddelen er zijn en vind je bespaartips.

Wat kost het om kakkerlakken te bestrijden?

De kosten van kakkerlakkenbestrijding bedragen gemiddeld € 100 tot € 300, afhankelijk van de hoeveelheid kakkerlakken die zich in je huis bevinden. Als de aanwezigheid van kakkerlakken leidt tot een kakkerlakkenplaag is dit gevaarlijk, want de kakkerlakken dragen verschillende bacteriën en ziektes bij zich. Bekijk in onderstaand overzicht alle kakkerlakken bestrijden prijzen.

Soort bestrijdingGemiddelde kosten (incl. btw)
Kakkerlakken bestrijden€ 100
Kakkerlakkenplaag bestrijden€ 150
Vind dé beste vakspecialist voor je project en ontvang gratis offertes.

Kakkerlakken bestrijden kosten

Wat zijn kakkerlakken?

Kakkerlakken zijn platte en meestal bruin of zwarte insecten. Qua uiterlijk hebben ze wat weg van een kever, maar dit zijn twee verschillende insecten. Ze zijn voornamelijk ’s nachts actief en verschuilen zich op donkere en warme plekken.

Ze planten zich voort en verspreiden veel eitjes via pakketjes. Een kakkerlak legt elk halfjaar 4 tot 6 pakketjes, bestaande uit 2 tot 40 eitjes. Dit leidt gemiddeld tot 150 nakomelingen, waardoor een kakkerlakkenplaag snel gevormd is.

Prijsvoorbeelden kakkerlakken bestrijden

Bekijk onderstaande prijsvoorbeelden om een beter beeld te krijgen van de gemiddelde kakkerlakken bestrijden prijzen bij veelvoorkomende projecten. Wil je de exacte prijs van jouw project inzien? Vraag dan gratis en vrijblijvend één of meerdere ongedierte offertes aan. Op die manier kan je de ongediertebestrijding prijzen inzien en vakspecialisten met elkaar vergelijken.

Goedkoopste situatie

Ongedierte kan gemakkelijk worden bestreden door een vakspecialist. In de goedkoopste situatie heb je in maar één ruimte last van de kakkerlakken. De vakspecialist hoeft dan alleen die ruimte te behandelen, waardoor de kosten laag blijven. Wanneer je hebt gekozen voor een vakspecialist in jouw regio worden er niet tot nauwelijks voorrijkosten gerekend en starten de gemiddelde kosten vanaf € 70 in deze situatie.

Meest voorkomende situatie

Als je een kakkerlak ziet lopen, dan weet je bijna zeker dat er meerdere kakkerlakken rondlopen in huis. Je weet alleen niet waar de rest zich schuilhoudt. In de meest voorkomende situatie bedragen de gemiddelde kosten van kakkerlakken bestrijding € 100.

Uitgebreide situatie

De aanwezigheid van kakkerlakken in huis groeit snel uit tot een plaag, waarbij de situatie bijna onleefbaar wordt. De kakkerlakken beperken zich niet meer tot een ruimte, maar bevinden zich in alle ruimtes in huis. Je betaalt gemiddeld € 150 tot € 175 om de kakkerlakken te bestrijden.

Prijsopbouw kakkerlakken bestrijding

Kostenoverzicht Kakkerlakken bestrijden kosten

Tips om kakkerlakken te voorkomen

Wil je na het kakkerlakken bestrijden er voor zorgen dat je ze voortaan buiten de deur houdt? Volg dan onderstaande tips op om een kakkerlakken te voorkomen.

TipsDe werking
1. Geef je kamerplant niet te veel waterKakkerlakken zijn dol op vochtige omgevingen en dus op vochtige potgrond. We raden dan ook af om je kamerplant te veel water te geven.
2. Let op de luchtvochtigheid Kakkerlakken zijn dol op warme en vochtige ruimtes, zoals badkamers. Voldoende verkoeling en ventilatie is belangrijk om kakkerlakken te voorkomen. Een luchtvochtigheid in ruimtes onder de 50% is ideaal.
3. Gebruik geen elektronische verjagers ter preventieKakkerlakken zijn hardnekkige beestjes die zich snel voortplanten. Ze zijn bovendien moeilijk te bestrijden. Mocht je de kakkerlakken willen verdrijven, dan helpt het niet om elektronische bestrijdingsmiddelen te gebruiken.

Bestrijdingsmiddelen bij kakkerlakken

Bekijk onderstaand schema voor de verschillende kakkerlakken bestrijdingsmiddelen.

Soort bestrijdingsmiddel bij kakkerlakkenDe werking
1. Dicht verstopplekken Kakkerlakken zijn nachtdieren en verstoppen zich overdag graag in naden en kieren, in wanden of achter plinten. Zorg er daarom voor dat geen fijne verstopplekken zijn voor kakkerlakken in huis door alle verstopplekken te dichten.
2. LokdozenPlaats lokdozen om het ongedierte te bestrijden.
3. GifDe meeste ongediertebestrijders werken met poeder, schuim of korrels met gif. Door dit bestrijdingsmiddel weet je zeker dat alle kakkerlakken worden bestreden en de kakkerlakkenplaag verdwijnt.
Vind dé beste vakspecialist voor je project en ontvang gratis offertes.

Homedeal bespaartips

Laat meerdere soorten ongedierte bestrijden

Heb jij last van meerdere soorten ongedierte? Laat alle bestrijdingen in een keer uitvoeren. Zo bespaar je op voorrijkosten en ontvang je kwantumkorting.

Help mee

Maak je huis schoon, ruim je huis op en maak plekken met spullen vrij, zodat de ongediertebestrijder meteen aan de slag kan. Zo is hij minder lang bezig met de bestrijding van het ongedierte waardoor jij bespaart op arbeidskosten.

Hoe werkt het?
1
Beschrijf je project

Vertel ons waar je naar op zoek bent. Wat zijn je wensen?

2
Vergelijk vakspecialisten

Kom in contact en vergelijk offertes van vakspecialisten.

3
Kies jouw vakspecialist

Ga voor de vakspecialist die het best past bij jouw project.

4
Geniet van het resultaat

Deel het met anderen en laat een review achter.

Waarom Homedeal?
350.000

350.000 geplaatste opdrachten per jaar

2.000

Ruim 2.000 aangesloten vakspecialisten

169

169 verschillende vakgebieden