Vergelijk ongediertebestrijding offertes
Vind dé ongediertebestrijder voor je project
 

Gratis en vrijblijvend

Homedeal.nl Ongediertebestrijding Wespennest verwijderen kosten

Wespennest verwijderen kosten

Minimale kosten
€ 45
Gemiddelde kosten
€ 65
Maximale kosten
€ 140
Dit project kost gemiddeld tussen de
€ 55 - € 75

Zie jij continu veel wespen vliegen rondom je huis en in je tuin? Dan heb je waarschijnlijk last van een wespennest. Hier vind je de prijzen voor het verwijderen van een wespennest, informatie over bestrijdingsmiddelen en bespaartips. Bekijk de prijzen en mogelijkheden rondom het verwijderen van een wespennest.

Wat kost wespennest verwijderen?

De kosten om een wespennest te verwijderen bedragen gemiddeld € 65. Dit hangt af van de hoeveelheid wespennesten die zich rondom of in je huis en tuin bevinden. Wespen worden snel agressief en delen nare steken uit om hun nest en jongen te beschermen. Het is dus niet verstandig om  een wespennest zelfstandig te verwijderen. Bekijk in dit artikel alle prijzen rondom ongediertebestrijding van het verwijderen van een wespennest.

Soort bestrijdingGem. kosten voor het verwijderen van een wespennest, incl. inspectie, bestrijdingsmiddelen, voorrijkosten en btw
Een wespennest verwijderen€ 65
Meerdere wespennesten verwijderen€ 140
Vind dé beste vakspecialist voor je project en ontvang gratis offertes.
Wat kost een wespennest verwijderen

Prijsvoorbeelden voor het verwijderen van een wespennest

De zomer is de tijd van het jaar waarin wespen hun nesten creëren. Na de zomer kan een wespennest wel 5000 wespen bevatten. Bekijk onderstaande prijsvoorbeelden om een beter beeld te krijgen van de prijzen voor de verwijdering van een wespennest.

Goedkoopste situatie
Kan jij geen wespennest ontdekken, maar vliegen er wel veel wespen rond? Zorg voor een citroen-, kruidnagel- of koffiegeur rondom je huis en tuin. Wespen hebben hier een hekel aan, raken geïrriteerd en zullen voor hun rust een ander plekje zoeken om zich te vestigen. Dit is de goedkoopste manier om van vele wespen af te komen, mocht het nest nog niet ontwikkeld zijn.

Meest voorkomende situatie

Heb jij een wespennest ontdekt? Dan kan dit gevaarlijke situaties opleveren, met name voor kinderen en mensen die een allergische reactie krijgen zodra ze gestoken worden door een wesp. Het is daarom sterk af te raden om zelf het wespennest te verwijderen. De kosten voor het laten verwijderen van een wespennest bedragen gemiddeld € 65.

Uitgebreide situatie

Bij een wespenplaag zijn er meerdere wespennesten bij elkaar gevestigd. De ongediertebestrijder keert vaker terug om de wespennesten volledig te bestrijden. De bestrijdingskosten van een wespenplaag komen neer op gemiddeld € 140.

Prijsopbouw wespennest verwijderen

Kostenoverzicht Wespennest verwijderen kosten

Tips voor het tegengaan van een wespennest

Weet je niet zeker of je last hebt van een wespennest of vliegen de wespen juist continu je huis in? Volg onderstaande tips op om de wespen buiten de deur te houden.

TipsDe werking
1. Ontdek de aanvliegrouteDenk jij dat je last hebt van een wespennest, maar kan je deze niet ontdekken? In het beginstadium is een wespennest te klein of te verscholen om het te ontdekken. Door de aanvliegroute van de wespen te volgen, kom je uit bij het wespennest.
2. Sluit deuren en ramenIn de zomer sla je vast graag je deuren en ramen open, behalve als je last hebt van een wespennest.. Deze beestjes wil je niet in huis hebben.. Sluit dus je deuren en ramen als je een wespennest in de buurt hebt. Bevindt het wespennest zich op zolder? Sluit dan deze ruimte af.

Bestrijdingsmiddelen bij een wespennest

Bekijk onderstaand schema voor de verschillende bestrijdingsmiddelen bij een wespennest.

Soort bestrijdingsmiddel bij wespennestSoort bestrijdingsmiddel bij wespennest
1. PoederDe ongediertebestrijder brengt het bestrijdingsmiddel poeder aan als de ingang van het nest bovenaan zit. Hij plaatst het poeder bij de ingang waar de wespen veel langsvliegen. Op deze manier brengen zij het poeder verder het nest in, waardoor het wordt verspreid en de wespen sterven.
2. Schuim Ook het bestrijdingsmiddel schuim brengt de ongediertebestrijder aan via de ingang van het wespennest, als de opening zich aan de onderkant bevindt. Het hele wespennest dient volgespoten te worden met het schuim. In de avond bevinden de meeste wespen zich in het nest, dus dat is het beste tijdstip om het bestrijdingsmiddel te laten toedienen.
Vind dé beste vakspecialist voor je project en ontvang gratis offertes.

Homedeal bespaartips

Kies een lokale ongediertebestrijder

Sommige ongediertebestrijders opereren door het hele land en rekenen hoge voorrijkosten. Door te kiezen voor een lokale ondernemer bespaar je gemiddeld € 25 op de voorrijkosten.

Kwantumkorting

Heb jij niet alleen last van een wespennest? Een ongediertebestrijder biedt vaak kwantumkorting als hij meerdere ongedierte soorten kan bestrijden binnen een huis. Het voordeel is dat jij in één klap van alle ongedierte af bent.

Hoe werkt het?
1
Beschrijf je project

Vertel ons waar je naar op zoek bent. Wat zijn je wensen?

2
Vergelijk vakspecialisten

Kom in contact en vergelijk offertes van vakspecialisten.

3
Kies jouw vakspecialist

Ga voor de vakspecialist die het best past bij jouw project.

4
Geniet van het resultaat

Deel het met anderen en laat een review achter.

Waarom Homedeal?
350.000

350.000 geplaatste opdrachten per jaar

2.000

Ruim 2.000 aangesloten vakspecialisten

169

169 verschillende vakgebieden