Vergelijk inbraakbeveiliging offertes
Vind dé inbraakbeveiliging specialist voor je project
 

Gratis en vrijblijvend

Homedeal.nl Inbraakbeveiliging Inbraakbeveiliging bedrijfspand prijzen

Inbraakbeveiliging bedrijfspand prijzen

Minimale kosten
€ 1.000
Gemiddelde kosten
€ 4.000
Maximale kosten
€ 9.500
Dit project kost gemiddeld tussen de
€ 3.280 - € 4.720

Benieuwd naar beveiliging voor je bedrijfspand? De kosten die je als bedrijf bij een inbraak krijgt zijn vaak vele malen hoger dan de kosten van een goed alarmsysteem voor je bedrijfspand. Bij Homedeal zie je hoe jij jouw bedrijf optimaal beveiligt en wat de kosten daarvoor zijn.

Inhoudsopgave

Wat kost beveiliging voor je bedrijfspand?

Als je besloten hebt om je bedrijfspand te beveiligen heb je verschillende mogelijkheden. Je kan een heel uitgebreid pakket nemen met alles erop en eraan, of een wat kleiner pakket met bijvoorbeeld alleen een alarmsysteem voor je bedrijf. Hoe uitgebreider je pakket is, hoe meer je inbrekers afschrikt, en hoe effectiever je je pand beveiligt. Zie de gemiddelde kosten van de pakketten in onderstaande tabel:

Inhoud pakketGemiddelde prijzen
Alarmsysteem€ 1.000 – € 1.300
Alarmsysteem en camerabewaking€ 2.400 – € 2.700
Alarmsysteem, Camerabewaking en 1000 m2 spijlenhekwerk€ 9.200 – € 9.500
Vind dé beste vakspecialist voor je project en ontvang gratis offertes.
Inbraakbeveiliging bedrijfspand

Zo minimaal en goedkoop mogelijk:

Een alarmsysteem is een veiligheidsmiddel dat elk bedrijfspand moet hebben. Als je alleen een alarmsysteem wilt installeren in je bedrijfspand en een groter pakket niet nodig vindt, dan ben je voor alleen een alarmsysteem tussen de € 1.000 en € 1.300 kwijt.

Iets uitgebreider:

Voor meer veiligheid neem je naast een alarmsysteem ook nog camerabewaking. Een alarmsysteem en camerabewaking kosten samen tussen de € 2.400 en € 2.700.

Optimale beveiliging:

Voor optimale beveiliging van je bedrijfspand laat je ook een hekwerk om je terrein aanleggen. Een hekwerk is een goed middel om inbrekers tegen te houden, vooral als er ook nog stekels of schrikdraad bovenop zitten. Een pakket met alarmsysteem, camerabewaking en 1000 m2 spijlenhekwerk kost in totaal rond de € 9.200 en € 9.500.

Hoe zijn de inbraakbeveiliging bedrijfspand prijzen opgebouwd?

Kostenoverzicht Inbraakbeveiliging bedrijfspand prijzen

Wat zijn de keuzes die de kosten bepalen van inbraakbeveiliging voor je bedrijfspand?

De prijzen van de verschillende pakketten voor inbraakbeveiliging lopen erg uiteen. Dat komt omdat er per beveiligingssysteem keuzes zijn die de prijs bepalen.

Keuze 1: Alarmsystemen

  • Aansluiting: Bij de keuze van een alarmsysteem voor je bedrijfspand zijn er verschillende opties die de kosten beïnvloeden. Je moet bepalen wat voor soort aansluiting je wilt. Hiervoor moet je kiezen uit bedraad, draadloos of een hybride alarmsysteem. Bij een bedrijfspand wordt er vaak gekozen voor een hybride systeem omdat dit een betrouwbaar bedraad systeem is, dat makkelijk is uit te breiden met draadloze componenten.
  • Communicatiekiezer: Bij een alarmsysteem krijg je ook de keuze wat voor communicatiekiezer het systeem moet hebben. Je kan kiezen uit PSTN (via de vaste telefoon) LAN (vaste telefoon en internet) en GSM (vaste telefoon, internet en SMS). Uitgebreidere informatie over de prijzen van deze keuzes zijn te vinden op de pagina over alarmsystemen.

Keuze 2: Camerabewaking

  • Type camera: Er zijn 2 camera types waaruit je kiest: Analoog of HD IP. Tussen deze 2 zit een prijs- en kwaliteitsverschil. Analoog is goedkoper, maar het systeem is verouderd en de beeldkwaliteit is minder goed. Met een HD IP camerabewakingssysteem krijg je veel gedetailleerdere beelden, maar dit is dus wel een stuk duurder.
  • Soort camera: Voor het soort camera heb je de keuze uit een Bullet camera en een Dome camera. Een bullet camera is een camera op voet of beugel en wordt vaak buiten geplaatst. Een dome camera is rond en kan zowel aan het plafond als tegen de muur geplaatst worden. Bij een dome camera is niet precies te zien waar deze op gericht staat.

Om een beter beeld te krijgen van welk camerabewakingssysteem het best bij jou past, kijk je op de pagina over camerabewaking.

bedrijfspand beveiliging

Keuze 3: Hekwerk

  • Materiaal: Bij de aanschaf van een hekwerk heb je de keuze tussen 2 verschillende soorten materiaal: Hout en metaal. Bij een houten poort moet je ook nog tussen verschillende houtklassen kiezen, waarbij de één langer meegaat dan de ander. Spijlenhekwerk, gaashekwerk en staafmathekwerk worden altijd van metaal gemaakt, omdat ze details hebben die met hout niet gemaakt kunnen worden.
  • Stijl van het hek: Als je voor een metalen poort kiest moet je dus ook nog de stijl van het hekwerk kiezen. Een spijlenhekwerk is heel stevig en wordt het meest gekozen voor een bedrijfspand. Een andere veel gekozen keuze voor bedrijfsterreinen is gaashekwerk. Gaashekwerk is flexibel en duurzaam. Daarnaast is er nog dubbelstaafmat hekwerk. Dubbelstaafmat hekwerk is zeer sterk en relatief goedkoop. Voor meer informatie over hekwerk kijk je op de pagina over hekwerk.

Keuze 4: Extra opties

De onderstaande opties zijn niet noodzakelijk, maar wel het overwegen waard voor de beveiliging van je bedrijfspand.

MiddelExtra optiePrijsVoordelen
AlarmsysteemMeldkamer aansluiting €15 – €30 per maandAlarm wordt altijd gesignaleerd en opgevolgd.
AlarmsysteemMonitor service€125 per jaarMonitort het systeem op storingen.
Alarmsysteem + camerabewakingOnderhoudscontract€ 10 per maandZorgt ervoor dat het systeem altijd werkt.
Alarmsysteem + camerabewakingSticker inbraakbeveiliging/ camerabewaking€ 4 – € 6,50 per stukHeeft een afschrikkend effect bij inbrekers.
CamerabewakingVideo Beveiligings Dienst€ 4 per maand Stuurt beelden direct naar telefoon, neemt direct op bij alarm en slaat beelden veilig op.
Vind dé beste vakspecialist voor je project en ontvang gratis offertes.

Veelgestelde vragen

Hoe beveilig je een pand?

Een bedrijfspand beveiligen kan op veel manieren. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor alleen een alarmsysteem, of ook voor camerabewaking en spijlenhekwerk. Vergelijk gratis inbraakbeveiliging offertes voor bedrijfspanden.

Wat kost een professioneel alarmsysteem?

Een alarmsysteem laten plaatsen kost gemiddeld € 1.000 – € 1.300. Je kunt je pakket nog uitbreiden met camerabewaking (binnen of buiten) of spijlenhekwerk.

Wat kost beveiliging van een bedrijfspand?

Beveiliging van een bedrijfspand kost gemiddeld € 3.280 – € 4.720 en begint vanaf € 1.000 voor alleen een alarmsysteem.

Homedeal bespaartips

Kwantumkorting

Als je op een terrein staat met andere bedrijven is de kans groot dat de andere bedrijven ook een hek om hun bedrijf willen hebben. Schaf samen een hek aan om de kosten te verdelen of gebruik te maken van kwantumkorting.

Subsidie op je inbraakbeveiliging

Een aantal gemeenten geven subsidie aan bedrijven die voldoende maatregelen getroffen hebben om hun bedrijf te beveiligen. Bekijk of dit bij jouw gemeente ook geldt en bespaar op de kosten voor inbraakbeveiliging!

Korting op premie bij goede inbraakbeveiliging

Omdat een aantal verzekeraars grote waarde hechten aan een goede beveiliging van bedrijventerreinen, geven zij korting op je premie als je ervoor zorgt dat je bedrijfspand goed beveiligd is.

Hoe werkt het?
1
Beschrijf je project

Vertel ons waar je naar op zoek bent. Wat zijn je wensen?

2
Vergelijk vakspecialisten

Kom in contact en vergelijk offertes van vakspecialisten.

3
Kies jouw vakspecialist

Ga voor de vakspecialist die het best past bij jouw project.

4
Geniet van het resultaat

Deel het met anderen en laat een review achter.

Waarom Homedeal?
350.000

350.000 geplaatste opdrachten per jaar

2.000

Ruim 2.000 aangesloten vakspecialisten

169

169 verschillende vakgebieden