Vergelijk wellness offertes
Vind dé wellness specialist voor je project
 

Gratis en vrijblijvend

Homedeal.nl Wellness Goedkope jacuzzi

Goedkope jacuzzi

Met een goedkope jacuzzi kies je voor de ultieme luxe zonder dat je hier te veel voor betaalt. Je komt volledig tot rust in dit bubbelbad. Er zijn veel verschillende soorten goedkope jacuzzi’s beschikbaar, waardoor er altijd één is die bij jouw wensen past.

Wat kost een goedkope jacuzzi?

Voor een goedkope jacuzzi betaal je gemiddeld € 400 tot € 6.200 inclusief plaatsing. Je hebt dan de keuze uit een goedkope opblaasbare of vaste jacuzzi, waarbij de opblaasbare jacuzzi de voordeligste keuze is. Daarnaast heeft het jacuzzi onderhoud nog invloed op de kosten. Bekijk hieronder de gemiddelde prijs voor een goedkope jacuzzi.

ProjectGemiddelde prijs
(inclusief plaatsing en btw)
Vaste jacuzzi kopen€ 2.000 - € 6.200
Opblaasbare jacuzzi kopen€ 400 - € 1.100
Jacuzzi onderhoud€ 50 - € 150 per jaar

Goedkope jacuzzi

Soorten goedkope jacuzzi’s

Bij het kopen van een goedkope jacuzzi heb je de keuze uit twee soorten. Je kiest voor een opblaasbare of vaste jacuzzi. Beide soorten hebben eigen voor- en nadelen. Bekijk deze in het onderstaande overzicht.

Opblaasbare jacuzzi

Met een opblaasbare jacuzzi kies je voor de goedkoopste en de eenvoudigst te plaatsen optie. Dit type heeft dezelfde functies als een vaste jacuzzi, maar heeft wel een kortere levensduur. Bekijk in de onderstaande tabel de voor- en nadelen van een opblaasbare jacuzzi.

Soort goedkope jacuzziVoordelenNadelenGemiddelde prijs (inclusief plaatsing en btw)
Opblaasbare jacuzzi- Goedkoopste soort
- Eenvoudig te laten plaatsen
- Lage onderhoudskosten
- Kwetsbaar
- Kortere levensduur door snellere slijtage
- Beperkt aantal extra opties
€ 400 - € 1.100

Vaste jacuzzi

Met een vaste jacuzzi kies je voor een bubbelbad dat jarenlang meegaat. De kosten voor een vaste jacuzzi zijn hoger dan voor een opblaasbare jacuzzi en is daarnaast lastiger te plaatsen. Daarentegen is het mogelijk om te kiezen uit meer verschillende soorten. Bekijk in de onderstaande tabel de voor- en nadelen van een vaste jacuzzi.

Soort goedkope jacuzzi
VoordelenNadelenGemiddelde prijs (inclusief plaatsing en btw)
Vaste jacuzzi- Lange levensduur
- Meer extra opties
- Keuze uit verschillende soorten
- Betere kwaliteit
- Heeft meer onderhoud nodig
- Hogere prijs
€ 2.000 - € 6.200

Voordelen van een goedkope jacuzzi

Als je kiest voor een goedkope jacuzzi profiteer je van een aantal voordelen. Ten eerste houd je de kosten laag, maar er zijn nog een aantal andere voordelen, wanneer je kiest voor dit type bubbelbad. Lees hier alles over in het onderstaande overzicht.

Ontspan je lichaam

Met een jacuzzi kom je helemaal tot rust. Bovendien is het ook nog eens goed voor je lichaam. Dankzij een jacuzzi voert je lichaam afvalstoffen sneller af en bevordert het je bloedsomloop. Het heeft ook een goede werking op je spieren. Deze herstellen sneller, waardoor je je een stuk fitter voelt nadat je gebruikt hebt gemaakt van je bubbelbad.

Voeg een eyecatcher toe aan je tuin

Een goedkope jacuzzi is niet alleen super ontspannend, maar ook nog eens een eyecatcher in je tuin. Ook wanneer je het bad uit het zicht wilt hebben, is dit geen probleem. Graaf dan een vaste jacuzzi in, zodat deze opgaat in de rest van je tuin.

Geniet met elkaar

Een goedkope jacuzzi is met uit uitstek de ideale plek om samen met vrienden of familie te genieten van een mooie zomeravond. Wanneer je voor een vaste jacuzzi kiest, gaan hier tot wel 8 personen in. Ook wanneer je juist met z’n tweeën wilt genieten heb je goedkope jacuzzi’s voor 2 personen.

Goedkope jacuzzi binnen

Hoe laat je een goedkope jacuzzi plaatsen?

Een goedkope jacuzzi laat je door een vakspecialist in een aantal stappen plaatsen. Bekijk in dit overzicht op welke manier de wellness specialist te werk gaat.

Stap 1: Kies het juiste type

Het is vooraf belangrijk dat je kiest voor het type goedkope jacuzzi dat bij jouw wensen past. Bedenk daarom goed of je een opblaasbare of vaste jacuzzi wilt; voor hoeveel mensen het bubbelbad geschikt moet zijn; en welke kleur de jacuzzi heeft. Denk daarnaast ook na over eventuele extra opties, zoals verlichting of speakers.

Stap 2: Bereid de plaatsing voor

De vakspecialist controleer eerst of de ondergrond geschikt is voor de goedkope jacuzzi. Vanwege het gewicht is een stenen of houten ondergrond het meest ideaal. Daarna controleert hij of alle voorzieningen aanwezig zijn. Wanneer dit niet het geval is, legt hij als eerst een stroomvoorziening of eventuele watervoorziening aan.

Stap 3: Plaats de goedkope jacuzzi

Nu alles is voorbereid, plaatst de vakspecialist de jacuzzi. Een opblaasbare jacuzzi zet de vakspecialist op de juiste plek en blaast deze vervolgens op. Een vaste jacuzzi moet vanwege het gewicht met een kraan naar de juiste plek worden gehesen. Daarna sluit hij alle voorzieningen op het bad aan.

Stap 4: Voltooi het project

Allereerst test de wellness specialist of alles naar behoren werkt. Vervolgens werkt hij het bad af. Dit doet hij bijvoorbeeld door een houten omranding te plaatsen. Daarna is je goedkope jacuzzi helemaal klaar om van te gaan genieten.

Tips voor een goedkope jacuzzi

Nu je alles hebt gelezen over een goedkope jacuzzi, is het tijd om deze te laten plaatsen. Met deze handige tips ben je nog voordeliger uit en geniet je nog meer van je nieuwe jacuzzi.

Vraag meerdere offertes aan

Door meerdere offertes aan te vragen heb je keuze uit verschillende vakspecialisten. Je vergelijkt hierdoor eenvoudig prijzen en werkzaamheden, waardoor je altijd kiest voor de wellness specialist die het beste bij jouw wensen past. Daarnaast heb je inzicht in alle kosten, zoals arbeids- materiaal en voorrijkosten, zodat je precies weet wat de vakspecialist voor het plaatsen van de jacuzzi rekent.

Vul de goedkope jacuzzi met een slang

Hoewel een watervoorziening misschien eenvoudig is, is het verstandiger om de goedkope jacuzzi met een tuinslang te vullen. Het is namelijk lastig om in de winter te voorkomen dat de leidingen van de watervoorziening bevriezen, waardoor er mogelijk scheuren ontstaan. Daarnaast scheelt het je veel geld, wanneer je geen watervoorziening hoeft te laten aanleggen. Let wel op dat je de slang eerst goed door laat lopen, zodat je schadelijke bacteriën en algen, zoals legionella en blauwalg voorkomt.

Voer direct andere projecten uit

Wanneer je een buiten jacuzzi laat plaatsen is het verstandig om direct te kijken naar andere projecten die je nog wilt laten uitvoeren. Kijk bijvoorbeeld of je je tuin wilt laten doen of een terras bij je jacuzzi wilt laten bouwen. Je bent namelijk goedkoper uit als je meerdere projecten combineert. De vakspecialist hoeft geen extra voorrijkosten te rekenen en heeft veel materialen al bij de hand.

Hoe werkt het?
1
Beschrijf je project

Vertel ons waar je naar op zoek bent. Wat zijn je wensen?

2
Vergelijk vakspecialisten

Kom in contact en vergelijk offertes van vakspecialisten.

3
Kies jouw vakspecialist

Ga voor de vakspecialist die het best past bij jouw project.

4
Geniet van het resultaat

Deel het met anderen en laat een review achter.

Waarom Homedeal?
350.000

350.000 geplaatste opdrachten per jaar

2.000

Ruim 2.000 aangesloten vakspecialisten

169

169 verschillende vakgebieden