1 miljoen projecten verricht

De beste hekwerk deals

timer
Ontvang offertes en bespaar tot 40%
Gratis - Vrijblijvend

Waarom HomeDeal?

Bespaar geld

Bespaar tot 40% op je project

Bespaar tijd

Het duurt slechts 1 minuut

Ontvang meerdere offertes

Van betrouwbare bedrijven

Homedeal.nl > Hekwerken > Metalen hekwerk prijs

Metalen hekwerk prijs

Gemiddelde kosten:
2.300
Dit project kost gemiddeld tussen:
1.900 - € 2.700
Minimale kosten:
650
Maximale kosten:
5.000

Wil jij je terrein of tuin omheinen met een metalen hekwerk? Metalen hekwerken zijn stevig en zijn daarom een goede omheining voor tuinen en bedrijventerreinen. Ben je benieuwd naar de kosten die horen bij een metalen hekwerk? HomeDeal zet de kosten, mogelijkheden en bespaartips voor je op een rij.

Metalen hekwerk: de kosten

De prijzen van metalen hekwerken of ijzeren hekwerken verschillen per aanbieder. Omdat je voordat je aan dit project begint een goed beeld wil hebben van de prijzen, vind je hieronder een overzicht van de gemiddelde kosten van een metalen hekwerk.

Soort metalen hekwerkAfmetingGemiddelde prijs
(inclusief montage en btw)
Sierhekwerk20 meter€ 1.300
Spijlenhekwerk20€ 1.200

Bespaar tot 40% op je metalen hekwerk

Als je een metalen hekwerk aanschaft, wil je natuurlijk dat dit door professionals wordt geplaatst tegen en niet te hoge prijs. Daarnaast wil je ook de exacte prijzen die op jouw project zijn afgestemd. Hoe zorg je dat dit allemaal geregeld wordt? Dat doe je door gratis en vrijblijvend offertes aan te vragen via HomeDeal. Binnen 2 minuten is je verzoek de deur uit en binnen 2 dagen ontvang je tot wel 6 offertes van professionals. Hierna start je met het vergelijken en kies je de beste deal. Met het vergelijken van offertes kan je tot wel 40% op de totale kosten besparen.

metalen hekwerk

Prijsvoorbeelden

Wil je meer weten over de kosten voor een metalen hekwerk? Bekijk dan onderstaande prijsvoorbeelden.

Zo goedkoop mogelijk:

Ben jij op zoek naar een metalen hekwerk tegen een lage prijs? Kies dan voor spijlenhekwerk, dit hekwerk koop je voor € 60 per meter, inclusief plaatsing. Voor een hekwerk van 20 meter ben je dan gemiddeld € 1.200 kwijt.

Klein sierhekwerk:

Wil jij je voortuin voorzien van een sierhekwerk om je tuin een mooie uitstraling te geven? Voor een metalen sierhekwerk van 10 meter liggen de gemiddelde kosten rond € 650, inclusief plaatsing.

Uitgebreide sier omheining:

Heb jij een groot stuk tuin dat je wil voorzien van omheining en ga jij voor een luxe afwerking? Wanneer je kiest voor een sierhekwerk van 20 meter met een elektrische schuifpoort, kost dit je gemiddeld € 5.000, inclusief arbeid. Hiervan betaal je gemiddeld € 1.300 voor het hekwerk en € 3.700 voor de elektrische schuifpoort.

Spijlenhekwerk

Welke keuzes bepalen de prijs van een metalen hekwerk?

Als je een metalen hekwerk aanschaft en laat plaatsen, zijn er bepaalde keuzes te maken die van invloed zijn op de totaalprijs.

Keuze 1: Maat van het hekwerk

De maat van het hekwerk is de eerste factor die van invloed is op de totaalprijs.

Soort metalen hekwerkGemiddelde prijs per m2
Sierhekwerk€ 65
Spijlenhekwerk€ 60

Keuze 2: Stijl metalen hekwerk

Binnen de metalen hekwerken zijn er twee stijlen waar je uit kan kiezen:

Sierhekwerk: Een sierhekwerk is een ijzeren hekwerk met een klassiek uiterlijk. Dit hekwerk kan je zelf aanpassen naar jouw stijl met accessoires en versieringen.

Spijlenhekwerk: Een spijlenhekwerk is een ijzeren hekwerk dat sterker is dan een sierhekwerk. Het wordt veel gebruikt om bedrijventerreinen mee te omheinen. Je kan dit type hekwerk natuurlijk ook gebruiken om je tuin mee te omheinen, maar dit wordt niet vaak gedaan vanwege het uiterlijk.

metalen hekwerk

Keuze 3: Zelf monteren of laten plaatsen

Wanneer je een metalen hekwerk hebt aangeschaft kan je ervoor kiezen om het te laten plaatsen. Bekijk in onderstaande tabel de montagekosten per soort metalen hekwerk.

Soort metalen hekwerkGemiddelde montage kosten per meter
Sierhekwerk€ 10 - € 20
Spijlenhekwerk€ 10 - € 25

Keuze 4: Extra opties

Extra opties zijn opties die het overwegen waard zijn wanneer je kiest voor een metalen hekwerk.

Extra optieGemiddelde prijs
(inclusief arbeid en btw)
Looppoort 100x100€ 130 - € 650
Draaipoort 300x100€ 550 - € 3.500
Schuifpoort 300x100€ 965 - € 5.700
Prikkeldraad€ 55 per rol van 250 meter

Vind de beste deal

Offertes aanvragenZoals je ziet, zijn er veel keuzes te maken voordat je een ijzeren hekwerk aanschaft. Al deze keuzes hebben ook invloed op de totale prijs. Ben jij benieuwd naar wat de kosten voor jouw project zijn? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan van professionals bij jou uit de buurt. Binnen 2 werkdagen ontvang je maximaal 6 verschillende offertes. Wist je dat je door het vergelijken van offertes tot wel 40% kan besparen op de totale kosten? Dit geld is makkelijk bespaard en dit kan je bijvoorbeeld besteden aan de inrichting van je voortuin of camerabeveiliging voor je bedrijventerrein.

 

HomeDeal bespaartips

Doe-het-zelf

Ben jij een handige klusser en niet vies van wat werk? Vraag je hekwerkspecialist wat je zelf kan doen aan voorbereidende werkzaamheden, bijvoorbeeld het oude hekwerk verwijderen. Hierdoor hoeft de specialist hier geen uren aan te besteden en dit scheelt in de kosten.

Haal zelf je hekwerk op

Hekwerken laten leveren kost geld, dus is het een oplossing om je hekwerk zelf op te halen en niet te laten bezorgen. Wil je je hekwerk toch laten bezorgen? Kies dan voor een leverancier bij jou uit de buurt, zo blijven de voorrijkosten laag.