1 miljoen projecten verricht

De beste gevelreiniging deals

timer
Ontvang offertes en bespaar tot 40%
Gratis - Vrijblijvend

Waarom HomeDeal?

Bespaar geld

Bespaar tot 40% op je project

Bespaar tijd

Het duurt slechts 1 minuut

Ontvang meerdere offertes

Van betrouwbare bedrijven

Homedeal.nl > Gevelreiniging > Voegbedrijf prijzen

Voegbedrijf prijzen

Gemiddelde kosten:
3.200
Dit project kost gemiddeld tussen:
2.620 - € 3.780
Minimale kosten:
600
Maximale kosten:
5.800

Ziet de gevel van je buurman er beter uit dan die van jou? Dan is het tijd om hier iets aan te doen. Er zijn verschillende soorten voegwerk, je vindt ze in deze prijsgids inclusief gemiddelde prijzen. Bekijk wat een voegbedrijf voor jou kan betekenen.

Wat kost het inschakelen van een voegbedrijf?

Het is altijd fijn om te weten wat je gemiddeld aan kosten mag verwachten voor een project aan huis. Bekijk onderstaande de gemiddelde prijzen voor het laten voegen van je gevel.

Soort voegGemiddelde kosten per m²Toelichting
Platvol gladde/geborstelde voeg€ 10Meest voorkomend, uitgelijnd met de stenen in je gevel.
Glad verdiepte voeg€ 10Voeg dieper dan de stenen, steensoort komt beter tot z’n recht.
Schaduwvoeg€ 11Schaduw accentueert de horizontale lijnen.
Daggestreep€ 45Verbloemd het grillige verloop van de stenen, streep in de lintvoeg. (horizontale voeg)
Snijvoegen of gesneden voeg€ 55 - € 85Vaak bij monumentale panden, onregelmatigheden in de steen duidelijk zichtbaar.
Knipvoeg of geknipte voeg€ 55 - € 98Vergelijkbaar met snijvoeg maar steekt uit de gevel, strakke belijning.

Ontdek de exacte prijs voor jouw project

Gemiddelde prijzen zijn handig, maar je wilt natuurlijk weten wat een voegbedrijf echt kost. Vraag daarom gratis en zonder ergens aan vast te zitten tot wel 6 offertes aan van voegbedrijven bij jou uit de buurt. Er is een prijsverschil tussen de voegbedrijven, door de prijsinformatie van verschillende bedrijven met elkaar te vergelijken bespaar je tot wel 40% op de totaalprijs. Na het aanvragen van de offertes, ontvang je binnen 48 uur de prijsinformatie. Op deze manier maak je de beste keuze.

Gevelreiniging

Prijsvoorbeelden voegbedrijven

Nieuwsgierig naar de werkzaamheden van een voegbedrijf? Bekijk onderstaande prijsvoorbeelden.

Alleen reinigen: Is jouw gevel een paradijs voor mossen en algen? Wanneer je gevel een oppervlakte heeft van 60 m² en het voegbedrijf jouw gevel komt stoomcleanen, dan betaal je een gemiddelde prijs van € 600 inclusief btw.

Reinigen en voegen: Hebben de voegen van je gevel niet meer de oorspronkelijke kleur en beginnen ze langzaam af te brokkelen? Dan is dat een teken aan de wand. Voor zowel het laten reinigen als het aanbrengen van een platvolle voeg die met de stenen in je gevel is uitgelijnd, betaal je gemiddeld voor een geveloppervlak van 60 m² € 1.600, inclusief btw.

Gevelrenovatie: Zijn het reinigen en voegen van je gevel niet voldoende om weer te kunnen genieten van een mooi aanzicht aan de buitenkant van je huis? De voegbedrijven kunnen kapotte gevelstenen vervangen en zorgen voor een spiksplinternieuwe gevel tegen een gemiddelde prijs van € 4.700 inclusief btw voor een geveloppervlak van 60 m².

Hoe zie de prijsopbouw van een voegbedrijf eruit?

 Voegbedrijf

Welke keuzes bepalen de prijs van een voegbedrijf?

De prijs die je betaald voor de werkzaamheden van een voegbedrijf, hangen af van een aantal keuzes. Lees deze keuzes hieronder en kom erachter hoeveel je gemiddeld betaald voor het project aan jouw gevel.

Keuze 1: Werkzaamheden voegbedrijf

Voegbedrijven worden niet alleen ingeschakeld voor het aanbrengen van nieuwe voegen, bekijk in onderstaande prijstabel welke veelvoorkomende werkzaamheden deze bedrijven nog meer voor je uit kunnen voeren.

Werkzaamheden voegbedrijfGemiddelde prijzen per 60 m²Kenmerken
Reinigen (stoomcleanen)€ 300 - € 900Stoomcleanen wordt vaak toegepast voor het verwijderen van mos, algen en klimop.
Reinigen en voegen€ 1.400 - € 1.800Door de voegen te laten reinigen ben je meteen verzekerd van een schone gevel.
Reinigen, voegen en impregneren € 3.200 - € 3.800Door je gevel te laten impregneren wordt deze waterafstotend en voorkom je vochtinslag en scheuren in de gevel.
Renoveren achter-, zij- en voorgevel € 4.400 - € 5.000Herstelwerkzaamheden aan meerdere gevelzijden.

Wil je uitgebreide informatie over bovenstaande werkzaamheden? Bekijk dan eens een van onderstaande prijsgidsen:

Gevelreiniging

Impregneren

Gevelrenovatie

Vind de beste deal

Offertes aanvragenWil je exact weten wat het jou kost om een voegbedrijf je gevel te laten reinigen, voegen, impregneren of renoveren? Vraag dan geheel gratis en vrijblijvend tot wel 6 offertes aan van voegbedrijven bij jou uit de buurt. Daarna ontvang je binnen 48 uur de prijsinformatie. Sleep hier de beste deal uit door de prijzen van verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken. In de praktijk blijkt dat er een besparing tot wel 40% te realiseren is door te vergelijken.

HomeDeal bespaartips

Kwantumkorting

Een voegbedrijf geeft vaak kwantumkorting als hij in één keer een groot geveloppervlak mag reinigen of renoveren. Overleg met de buren of zij hun gevel niet ook willen laten opknappen en zoek samen een voegbedrijf.

Kies een voegbedrijf uit de omgeving

Je bespaart altijd op de kosten van een voegbedrijf als je een bedrijf uit je eigen regio inschakelt. De voorrijkosten die het voegbedrijf in rekening brengt vallen op deze manier lager uit dan wanneer de gevelspecialist van heinde en ver moet komen.

Tref een goede voorbereiding

Een goed begin is het halve werk. Vraag vooraf aan het voegbedrijf of je bepaalde werkzaamheden zelf kunt verrichten, die ervoor zorgen dat het voegbedrijf alleen het echte werk hoeft komen te doen.