Vergelijk zonwering offertes
Vind dé zonwering specialist voor je project
 

Gratis en vrijblijvend

Homedeal.nl Zonwering Jaloezieën prijzen

Jaloezieën prijzen

Minimale kosten
€ 40
Gemiddelde kosten
€ 350
Maximale kosten
€ 500
Dit project kost gemiddeld tussen de
€ 200 - € 425

Ben je op zoek naar informatie over jaloezieën? Dan ben je bij Homedeal aan het juiste adres! Hier vind je een uitgebreid overzicht van alle prijzen en mogelijkheden zodat je straks voor de beste prijs geniet van zonwering met meer privacy in huis.

Wat kosten jaloezieën?

Je hebt al een jaloezie voor de ramen hangen vanaf € 40, exclusief montage. De kosten variëren afhankelijk van de materiaalsoort, afmetingen en extra opties. Uiteraard kan je er ook voor kiezen de binnenzonwering zelf op te hangen, dan bespaar je jezelf de montagekosten. Bekijk in onderstaand prijzenoverzicht een indicatie van de gemiddelde jaloezieën prijzen zijn.

FactorGem. kostenBijzonderheden
Maat en materiaal€ 40 - € 3500,5 - 2 meter breed, keuze uit hout of aluminium
Montage€ 0 - € 150
Totaal€ 40 - € 500

Vind dé beste vakspecialist voor je project en ontvang gratis offertes.

Jaloezieën

Prijsvoorbeelden

Om je een beter beeld te geven van wat je kunt verwachten aan totale prijzen voor jaloezieën, zie je hier 3 prijsvoorbeelden:

Klein

Aluminium jaloezieën van 1 meter breed en 1 meter hoog, met een lamelbreedte van 16 millimeter kosten gemiddeld € 65 exclusief opmeten en montage.

Groter

Als je gaat voor een aluminium variant van 2 meter breed en 1 meter hoog met een lamelbreedte van 50 millimeter laat installeren, kost dit gemiddeld € 160 exclusief montage.

Grootst

Voor het ophangen van 1 meter hoog en 2 meter brede houten jaloezieën met een lamelbreedte van 50 millimeter betaal je gemiddeld € 350 exclusief montage, bezorging en inmeten.

Prijsopbouw van jaloezieën

Kostenverdeling Jaloezieën prijzen

Keuzes die de prijs van jaloezieën beïnvloeden

Zoals je hebt gezien laten de maat, het materiaal en eventuele montage de prijs van jouw jaloezieën stijgen of dalen. Onderstaand lees je meer over jaloezieën voor binnen. Ben je meer geïnteresseerd in jaloezieën voor buiten? Lees dan ons buitenjaloezieën artikel.

Keuze 1: Maat en materiaal

Zonwering prijzen worden het meeste beïnvloed door de afmetingen en het materiaal. Qua materiaal heb je meestal de keuze uit aluminium en hout en er zijn diverse lamellenbreedtes mogelijk. Zo heb je altijd zonwering op maat.

Aluminium jaloezieën

Met jaloezieën van aluminium kun je de lichtinval preciezer regelen dan met hout, heb je minimale inkijk en bovendien werkt aluminium warmtewerend. Aluminium is dan ook het meest gekozen materiaal.

Onderstaand vind je de prijzen voor aluminium als materiaal, met lamellen van 16, 25 en 50 millimeter breed. Er is steeds uitgegaan van een hoogte van 1 meter.

Aluminium
Breedte
16 mm25 mm50 mm
0,5 meter€ 45€ 40€ 50
1 meter€ 65€ 60€ 85
2 meter€ 105€ 95€ 160

Houten jaloezieën

Houten jaloezieën hebben een rustieke uitstraling en zorgen voor zacht licht. De prijzen van hout als materiaal liggen hoger dan de prijzen voor aluminium.

In onderstaande tabel vind je een indicatie van de gemiddelde kosten voor houten jaloezieën met lamellen van 25, 50 of 65 millimeter breed. Ook hier is uitgegaan van een hoogte van 1 meter.

Hout
Breedte
25 mm50 mm65 mm
0,5 meter€ 80€ 85€ 140
1 meter€ 130€ 140€ 200
2 meter€ 240€ 205€ 350
Houten jaloezieën

Keuze 2: Montage

Als je er zeker van wilt zijn dat de jaloezieën stevig vast zitten, laat ze dan door een vakspecialist ophangen. De kosten die hieraan verbonden zijn verschillen per bedrijf. Gemiddelde kosten vind je in onderstaande tabel:

MontageGem. kosten
Montagekosten€ 75 - € 100
Opmeetservice€ 30 - € 50
Voorrij-/bezorgkosten€ 30 - € 50

Keuze 3: Extra opties

Er zijn altijd mogelijkheden om jouw zonwering helemaal in de stijl van je huis te maken en je wooncomfort te verhogen. We noemen er enkele met de bijbehorende gemiddelde kosten in onderstaande tabel.

Extra optieMeerprijs per jaloezie incl. btwBijzonderheden
Zijgeleiding€ 20Voorkomt klapperen door wind
Deurclips€ 7,50Jaloezie vastzetten
Badkamerkwaliteit€ 15Roestbestendig, bovenbak en onderlat ook van aluminium

Vind dé beste vakspecialist voor je project en ontvang gratis offertes.

Homedeal bespaartips

Zelf opmeten

Het internet staat vol opmeetinstructies waarin duidelijk staat uitgelegd hoe je zelf de maten voor jaloezieën opmeet. Hierdoor bespaar je op zowel opmeet- als voorrijkosten. Let op: dit is uiteraard wel op eigen risico.