Vergelijk zonwering offertes
Vind dé zonwering specialist voor je project
 

Gratis en vrijblijvend

Homedeal.nl Zonwering Zonwering dakraam prijzen

Zonwering dakraam prijzen

Minimale kosten
€ 40
Gemiddelde kosten
€ 400
Maximale kosten
€ 1.800
Dit project kost gemiddeld tussen de
€ 180 - € 750

Ben jij op zoek naar zonwering voor jouw dakraam? Er zijn allerlei mogelijkheden om de zon buiten te houden: zowel voor de binnen- als buitenkant van jouw ramen. Homedeal heeft alle opties voor je op een rij gezet.

Hoeveel kost zonwering voor je dakraam?

Zoals je in onderstaand overzicht ziet, zijn de prijzen van zonwering voor dakramen afhankelijk van 3 factoren: het type zonwering dat je voor je dakraam wilt, de bediening van de zonwering en de bijbehorende montage.

Buitenzonwering voor je dakraam is bijvoorbeeld te vinden in de vorm van rolluiken of screens. Liever zonwering voor binnenshuis? Kies dan voor zonwering als rolgordijnen, vouwgordijnen of jaloezieën.

FactorGem. prijzenPrijs afhankelijk van
Zonwering€ 40 - € 600Soort zonwering, buiten of binnen
Bediening€ 0 - € 960Handmatig, elektrisch of via zonne-energie
Montage€ 0 - € 200
Totaal€ 40 - € 1.760

Vind dé beste vakspecialist voor je project en ontvang gratis offertes.

zonwering dakkapel

Prijsvoorbeelden

Onderstaand zie je 3 prijsvoorbeelden van zonwering voor een dakraam, zodat je een goede indruk hebt van de totaalprijs voor dit project:

Laagste prijs

Een rolgordijn van 74 cm breed en 60 cm hoog voor een dakraam is eenvoudig zelf te monteren en kost gemiddeld € 90.

Gemiddelde prijs

Voor een screen van 134 cm breed en 140 cm hoog aan de binnenkant van het dakraam betaal je gemiddeld € 400, exclusief montage.

Hoogste prijs

Ga je voor de meest luxe variant, dan laat je een rolluik monteren aan de buitenkant van je dakraam. Laat je je rolluik werken op zonne-energie dan betaal je gemiddeld € 1.200, inclusief afstandsbediening.

Prijsopbouw zonwering dakraam laten plaatsen

Kostenverdeling Zonwering dakraam prijzen

Welke keuzes beïnvloeden de prijs van dakraam zonwering?

Zoals je ziet lopen de prijzen van zonwering voor dakramen erg uiteen. De hoogte van de totaalprijs is dan ook afhankelijk van de keuzes die je maakt op basis van jouw wensen.

Keuze 1: Soort zonwering voor je dakraam

Kies je voor zonwering voor je schuine dakraam dan zijn onderstaande soorten zonwering de meest voor de hand liggende keuzes. We gaan hierbij uit van een dakraam met een gemiddelde breedte tussen de 54 en 134 cm.

Type zonwering dakraamGem. kosten
Binnenzonwering
Jaloezie (binnen)€ 40 - € 200
Rolgordijn (binnen)
€ 80 - € 200
Vouwgordijn (binnen)€ 120 - € 200
Buitenzonwering
Screen€ 100 - € 500
Rolluik€ 90 - € 600

Keuze 2: Bediening

Keuze gemaakt voor het type zonwering? Dan kies je de vorm van bediening voor de zonwering van je dakraam. In onderstaand overzicht vind je een indicatie van de gemiddelde prijs inclusief de bijbehorende bedieningsmogelijkheid. Let wel dat niet elk type bediening mogelijk is voor elke soort zonwering.

BedieningGem. kosten
Binnenzonwering
Handbediening€ 0 - € 150
Elektrisch € 200 - € 350
Buitenzonwering
Handbediening€ 0 - € 150
Elektrisch€ 300 - € 850
Zonne-energie € 740 - € 960

Keuze 3: Montage

Handig, de maten van je dakraam hoef je meestal niet zelf op te meten. De code voor de afmetingen is namelijk vaak terug te vinden bovenop het draaiende gedeelte van je dakraam. Neem deze code over bij het plaatsen van je bestelling.

Na het bestellen kun je ervoor kiezen de zonwering door een vakspecialist te laten monteren. In onderstaand overzicht zie je hiervoor de gemiddelde meerprijs.

Soort kostenGemiddelde prijsBijzonderheden
Montagekosten€ 50 - € 200
Afhankelijk van het type zonwering
Voorrijkosten€ 0 - € 50Afhankelijk van de reisafstand

Keuze 4: Extra opties

Kies je voor zonwering voor je dakraam, dan kun je allerlei extra opties toevoegen. Een bedieningsstok is bijvoorbeeld een handig hulpstuk voor dakramen die buiten bereik liggen. Ga je voor extra comfort en woon je op een plek waar bijvoorbeeld veel vliegen of mugen vertoeven? Overweeg dan een insectenhor te laten plaatsen. Zo zet je jouw dakraam volledig open zonder onaangenaam bezoek van ongedierte.

Extra optieGemiddelde prijs per stuk, incl. btw, excl. montage
Bedieningsstok€ 30 - € 50
Insectenhor€ 40 - € 90

Vind dé beste vakspecialist voor je project en ontvang gratis offertes.

Homedeal tips

Lees afmetingen eenvoudig af

Je hoeft de maten van jouw dakraam niet te laten opmeten; deze staan genoteerd op het typeplaatje wat terug te vinden is bovenop het draaiende gedeelte van je dakraam.

Bespaar energiekosten

Kies je voor zonwering met een elektrische bediening? Met zonwering werkend op zonne-energie ben je duurzaam bezig. Op de buitenzonwering wordt een zonnecel gemonteerd die bij daglicht de accu oplaadt. Zo kun je de zonwering voor je dakraam altijd gebruiken zonder gebruik te maken van netstroom.