Vind de beste zonwering specialist
 

Gratis en vrijblijvend

Homedeal.nl Zonwering Zonwering op maat

Zonwering op maat

Bijna alle montagebedrijven voor zonwering bieden naast het monteren van zonwering ook een opmeetservice aan. Hierbij komt er een professionele monteur langs om de maten van je zonwering op te nemen, zodat je er zeker van bent dat deze goed past. Opmeten kost gemiddeld € 30 tot € 45. Wil je geld besparen door zelf je zonwering op te meten, maar weet je niet precies hoe je dat doet? Homedeal heeft het internet afgespeurd en de beste handleidingen voor jou verzameld!

Zonwering

Er zijn veel verschillende soorten zonwering, dus als je nog aan het kijken bent voor geschikte zonwering, bedenk dan goed wat de hoofdreden is dat je voor zonwering kiest. Wil je graag buitenzonwering waar je lekker onder in de schaduw kunt zitten? Kies dan voor een zonnescherm of markiezen. Ga je puur voor een zonwerend effect? Denk dan aan screens, daarmee blijft je huis mooi donker en bovendien koel. Ideaal voor in de zomerperiode! Bij binnenzonwering heb je de keuze uit shutters en jaloezieën. Deze soorten zonwering worden ook vaak als raamdecoratie gebruikt. Rolluiken zijn zowel zonwerend als inbraakwerend. Dit is een goede optie zijn als je bijvoorbeeld vaak op vakantie bent of weekendjes weg gaat.

Vind dé beste vakspecialist voor je project en ontvang gratis offertes.

Markiezen

Markiezen kun je gemakkelijk zelf opmeten. Het opmeten van markiezen is relatief eenvoudig vergeleken met andere soorten zonwering. Homedeal heeft een duidelijke handleiding voor je gevonden, waarin uitgelegd wordt hoe je dit doet.

shutters buiten

Shutters

Ook het opnemen van maten voor shutters is niet heel moeilijk, maar het is wel belangrijk dat het nauwkeurig gebeurt. Alleen op die manier krijg je een mooi eindresultaat.

Zonnescherm

Er zijn 2 soorten zonneschermen: een uitvalscherm en een knikarmscherm. Een uitvalscherm zorgt er voor dat er binnenshuis geen zon komt en de temperatuur koel blijft. Een knikarmscherm is een groot scherm wat je – vaak over de gehele breedte – aan de achtergevel monteert. Hierdoor kan je veel schaduw creëren als de zon schijnt.

zonwering

Jaloezieën

Jaloezieën vind je in allerlei soorten en maten. De lamelbreedtes van de jaloezieën zijn van invloed op het opmeten. Om er zeker van te zijn dat jouw jaloezie straks perfect past, heeft Homedeal een overzicht van meetinstructies voor jaloezieën met verschillende lamelbreedtes voor je klaar staan.

Rolluiken

Zelf de maten opnemen voor jouw nieuwe rolluik? Homedeal heeft de beste handleiding voor je opgezocht. Hierin staat duidelijk vermeld hoe je dit doet en waar je rekening mee moet houden.

Je kan er voor kiezen om ook de montage zelf te doen. Dit is echter niet bij alle soorten zonwering aan te raden. Om er zeker van te zijn dat jouw zonwering goed hangt en stevig bevestigd is zonder schade aan je muren, is het het beste om de zonwering wel door een professional te laten monteren. Kosten voor montage verschillen van € 50 tot € 200, afhankelijk van het soort zonwering.

Vind dé beste vakspecialist voor je project en ontvang gratis offertes.

Hoe werkt het?

1
Beschrijf je project

Vertel ons waar je naar op zoek bent. Wat zijn je wensen?

2
Vergelijk vakspecialisten

Kom in contact en vergelijk offertes van vakspecialisten.

3
Kies jouw vakspecialist

Ga voor de vakspecialist die het best past bij jouw project.

4
Geniet van het resultaat

Deel het met anderen en laat een review achter.

Waarom Homedeal?

350.000

350.000 geplaatste opdrachten per jaar

2.000

Ruim 2.000 aangesloten vakspecialisten

169

169 verschillende vakgebieden