Vergelijk zonwering offertes
Vind dé zonwering specialist voor je project
 

Gratis en vrijblijvend

Homedeal.nl Zonwering Zonweringspecialist prijzen

Zonweringspecialist prijzen

Minimale kosten
€ 160
Gemiddelde kosten
€ 450
Maximale kosten
€ 800
Dit project kost gemiddeld tussen de
€ 210 - € 620

Wil jij een zonweringspecialist ervoor laten zorgen dat straks de perfecte zonwering aan jouw kozijnen hangt, zodat je van aangename temperaturen in of rond huis geniet? Zie hier wat je mogelijkheden en de prijzen zijn voor het laten monteren van zonwering door een zonweringspecialist.

Wat kost een zonweringspecialist?

Goede zonwering is een investering. Het is dan ook verstandig om dit complete project door een zonweringspecialist te laten uitvoeren. De kosten van een vakspecialist komen bovenop de kosten van het product zelf en zijn gemiddeld € 160 tot € 450.

Zie in onderstaande kostenoverzicht wat een zonweringspecialist voor je kan betekenen, en welke kosten daar gemiddeld bij komen kijken.

FactorGemiddelde prijzen per zonwering, incl. btw
Opmeten€ 30 - € 100
Bezorgen€ 30 - € 50
Montage€ 100 - € 300
Totaal€ 160 - € 450

Wil je precies weten hoeveel je kwijt bent aan een zonweringspecialist in jouw situatie? Vraag dan gratis en vrijblijvend een zonewering offerte op.

Vind dé beste vakspecialist voor je project en ontvang gratis offertes.

Zonweringspecialist

Prijsvoorbeelden

Aan de hand van bovenstaande prijsoverzicht hebben we 3 veelvoorkomende voorbeelden van zonwering kosten op een rij gezet.

Goedkope optie: Voor het laten bezorgen en monteren van een rolgordijn van 120 cm breed en 200 cm hoog betaal je gemiddeld € 150 tot € 200. Deze prijs is inclusief het rolgordijn.

Veelvoorkomende optie: Het monteren van een knikarmscherm is een vakkundig project en wordt daarom vaak uitbesteed aan een zonweringspecialist. Voor zo’n € 1.200 heb je een knikarmscherm met een breedte van 300 cm en een uitval van 250 cm. Wil je hem geleverd en gemonteerd aan de gevel van je huis? Dan komt het totaalbedrag gemiddeld op € 1.400 – € 1.600.

Luxe optie: Een terrasoverkapping is bestand tegen alle weersomstandigheden en is ideaal voor een grotere tuin. Voor het laten plaatsen van een terrasoverkapping van 500 cm breed en een uitval van 300 cm betaal je gemiddeld € 3.000 tot € 7.000. Voor deze prijs komt de zonweringspecialist ook de juiste maten opmeten en wordt jouw terrasoverkapping op maat gemaakt.

Prijsopbouw zonweringspecialist

Kostenverdeling Zonweringspecialist prijzen

Welke keuzes beïnvloeden de prijs van zonweringspecialisten?

Om te weten te komen welke prijs een zonweringspecialist in rekening brengt, is het handig te weten hoe de totaalprijs tot stand komt. Onderstaande keuzes geven je hier inzicht in.

Keuze 1: Welke zonwering neem je?

Allereerst zie je onderstaand diverse soorten zonwering. De zonwering die je kiest vormt de basis van de totale kosten.

Soort buitenzonweringGemiddelde prijzen per zonwering, incl. btwBreedte
Markiezen€ 750 - € 2.5001 - 5 meter
Screens€ 600 - € 2.4001 - 5 meter
Zonnescherm€ 475 - € 3.0001 - 6 meter
Uitvalscherm€ 475 - € 1.7001 - 4 meter
Knikarmscherm€ 900 - € 3.0002 - 6 meter
Rolluiken€ 200 - € 1.1501 - 3 meter
Buitenjaloezieën€ 200 - € 5001 - 4 meter
Terrasoverkapping€ 800 - € 1.2003 - 12 meter

Keuze 2: Maten opmeten

Er zijn op internet veel handleidingen te vinden voor het opmeten van je kozijnen voor zonwering. Twijfel je toch over de juiste maten? Schakel dan een zonweringspecialist in. Het is zonde als straks je knikarmscherm komt en dat de maat niet goed blijkt te zijn. De gemiddelde prijs voor het laten opmeten van de maten voor je zonwering ligt tussen de € 30 en € 100.

Zonweringspecialist prijzen

Keuze 3: Zelf monteren of uitbesteden

Bij zonwering vind je vaak een montagehandleiding zodat je zelf aan de slag kan. Dit is meestal goed te doen bij binnenzonwering, maar kan bij buitenzonwering lastiger zijn. Schakel in dat geval een zonweringspecialist in. Buitenzonwering is zwaarder en zeker met elektrische bedrading moeilijker om te monteren. Montagekosten variëren meestal van € 100 tot € 300 afhankelijk van het type zonwering en de moeilijkheidsgraad van de montage.

Keuze 4: Bezorgen of afhalen

Wanneer je ervoor kiest om je zonwering te laten monteren door een zonweringspecialist, neemt de vakspecialist vaak direct je zonwering mee. De meeste aanbieders rekenen hier voorrijkosten voor die gemiddeld € 30 tot € 50 bedragen, afhankelijk van de reisafstand.

Vind dé beste vakspecialist voor je project en ontvang gratis offertes.

Homedeal Bespaartips

Vraag naar de garantievoorwaarden

Elke zonwering heeft garantie en specifieke garantievoorwaarden. Vraag hier altijd naar bij de zonweringspecialist. Ook wanneer je besluit om je zonwering zelf te plaatsen is het goed om te weten of je dan ook recht hebt op garantie. Op deze manier kom je niet voor onverwachte hoge kosten te staan bij eventuele beschadiging van de zonwering.

Haal zelf je zonwering op

Wanneer je besluit om je zonwering zelf te monteren ben je goedkoper uit als je de zonwering zelf ophaalt. Dit scheelt je maar zo € 30 tot € 50 voorrijkosten. Let wel dat het zelf vervoeren en monteren van zonwering op eigen risico is. Controleer altijd of je bij eventuele schade recht hebt op garantie.