Homedeal.nl Inspiratie Hal Het mooiste glas in lood

Het mooiste glas in lood

We kennen ze allemaal: de imposante ramen met prachtige voorstellingen die je vooral ziet in kerken. Het zonlicht dat naar binnen valt, creëert een magisch tafereel. Wist je dat glas in lood ook super mooi is in huis? Denk aan ramen, deuren en zelfs in je glazen plafond. Lees snel verder en doe inspiratie op.

Hoe zit het met glas in lood met dubbel glas? Dubbel glas helpt je minder energie te gebruiken, waardoor je minder geld kwijt bent aan het einde van de maand en je het milieu minder belast. Gelukkig is dubbel glas een mogelijkheid bij glas in lood. Je kan het glas in lood tussen twee lagen glas laten plaatsen, dan zijn de details van het glas in lood wel minder goed te zien. Het alternatief is om een paneel glas in lood tegen je bestaande dubbel glas te laten plaatsen.

Glas in lood kan je aanschaffen bij specialisten, maar er is ook veel tweedehands glas in lood verkrijgbaar. Wanneer je het nieuw koopt ben je meer geld kwijt, maar heb je wel inspraak op het ontwerp en is het in betere staat.

1. Kleurrijk binnenkomen

2. Zeer gedetailleerd

3. Sfeer in een licht interieur

4. Prachtig blauw

5. Magisch glazen plafond

Is glas in lood iets voor in jouw huis? Met glas in lood zijn er eindeloze mogelijkheden en bepaal je de uitstraling van je interieur, met een prachtig resultaat tot gevolg. Zijn jouw ramen eerst toe aan een opknapbeurt? Neem dan een kijkje in de prijsgids over glas op maat, daarin vind je prijsinformatie en mogelijkheden wat betreft glas.

Bronnen afbeeldingen: PinterestPinterest,Pinterest, PinterestPinterest.

One thought on “Het mooiste glas in lood

  1. Wauw Sophie, ik wist niet dat je glas in lood ook tussen dubbelglas kon zetten. Zelf vind ik die mandala erg mooi. Het is alleen erg jammer dat ik geen ruimte heb in mijn huis om zo’n mooie grote mandala te plaatsen, anders had ik zeker mijn glaszetter uit Den Haag aan zijn jasje getrokken. Misschien dat ik wel een kleine versie laat maken voor in mijn huiskamerdeur.

    Gr. Maickel

Comments are closed.