Homedeal.nl Inspiratie Buitenkant woning Zo profiteer jij van de winterschilder korting

Zo profiteer jij van de winterschilder korting

winterschilder korting

Door je schilderwerk in de winter uit te laten voeren door een winterschilder, bespaar je flink op de kosten. Wist je dat de korting van een winterschilder kan oplopen tot maar liefst 30%? Zo’n bedrag besparen laat je natuurlijk niet aan je voorbij gaan. In deze blog zoomen we in op de winterschilder korting; hoe je ervan profiteert en vele andere voordelen.

Waarom geven winterschilders korting?

In de winter is er voor huisschilders minder werk, omdat de temperaturen laag zijn en de weersomstandigheden minder. Waar wij met dit weer liever binnen blijven, staat de huisschilder te trappelen om aan de slag te gaan. Om aan de slag te gaan in de winter, bieden schilders een aantrekkelijke korting aan. Ze schilderen je huis in de wintermaanden tegen een gereduceerd tarief. De werkperiode van een winterschilder loopt van november tot en met maart. Als je huis toe is aan een schilderbeurt en je een klein budget hebt, is de winterschilder korting een ideale uitkomst!

Winterschilder korting buiten

Is het wel mogelijk om de buiten te schilderen in de winter?

Vroeger was je huis schilderen in de winter geen optie. De materialen waren niet geschikt om mee te werken bij slecht weer en lage temperaturen. Tegenwoordig is het gelukkig geen enkel probleem meer. De winterschilder gebruikt speciale verf die extra snel droogt bij lagere temperaturen. Daarnaast maakt de winterschilder gebruik van zeilen om je huis af te schermen tegen wind en regen. Zodra het vriest is het ook voor een winterschilder niet meer mogelijk om je huis te schilderen. Dan worden de werkzaamheden gestaakt totdat het weer en de temperatuur aangenamer is.

Wat zijn de voordelen van een winterschilder inschakelen?

Nu je weet wat de winterschilder korting is en waarom het wordt gegeven, ben je natuurlijk benieuwd naar wat er interessant aan is voor jou. Natuurlijk is de korting tot 30% een groot voordeel, maar er zijn meer voordelen waar je misschien nog niet aan hebt gedacht.

  • Snel beschikbaar

Doordat het in de winter minder druk is voor huisschilders, is de winterschilder sneller beschikbaar. Zo is je huis sneller voorzien van een nieuwe lik verf en heb jij minder last van het werk in of om je huis. Jij geniet lekker van je kopje warme chocolademelk onder een dekentje terwijl de winterschilder zich bekommert om je schilderwerk.

  • Geniet in de zomer van nieuw schilderwerk

Door een winterschilder in te schakelen geniet je niet alleen van de winterschilder korting, maar geniet je ook van prachtig schilderwerk bij mooi zonnig weer. Door je schilderwerk in de winter te laten doen, heb je in de zomer geen last van steigers en doeken voor je gevel en kijk je naar een verzorgd huis als je in de tuin geniet van de zon.